Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Anti aging behandeling Amsterdam Noord

Verbeter uw huid met Skinfactor

Op zoek naar een anti aging behandeling in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Skinfactor aan het juiste adres. Skinfactor helpt u om uw huid gezond en soepel te houden met de verschillende behandelingen die wij in onze salon aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de Hydropeptide Anti Aging behandeling, de Anti-Aging Skin Booster PRX-T33 of een pHformule Skin Resurfacing Peeling. Skin Factor doet er alles aan om uw huid zowel van binnen als van buiten gezond te houden. Ga weer zelfverzekerd de deur uit zonder u te hoeven storen aan lijntjes en rimpels. Wilt u een anti aging behandeling laten doen in Amsterdam Noord? Boek dan een intake afspraak bij Skinfactor!

Anti aging behandeling in Amsterdam Noord

Het verouderingsproces dat ieder mens doormaakt, is een onvermijdelijk feit. Dit proces begint al bij de geboorte. Desalniettemin kan het verloop van dit verouderingsproces door een aantal factoren worden vertraagd of versneld. Met onze behandelingen streven we bij Skinfactor ernaar om het verouderingsproces te vertragen of zelfs om te keren. Het doel is niet alleen om er goed uit te zien, maar ook om een gezonde huid te behouden. Daarnaast kan een behandeling u veel zelfvertrouwen geven, wat een positief effect heeft op uw welzijn. Voor een anti aging behandeling in Amsterdam Noord kunt u bij Skinfactor kiezen uit:

 • Hydropeptide Anti-Aging behandeling (duur +/- 60 min)
 • Anti-aging Skin Booster PRX-T33 (duur +/- 60 min)
 • pHformula Skin Resurfacing (duur +/- 60 min)

Persoonlijke benadering en advies

Geen enkele behandeling is hetzelfde, want elke huid is anders. Voor het beste resultaat is het belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan met uw schoonheidsspecialiste. Bij huidkliniek Skinfactor in Amsterdam Noord hoeft u zich nergens zorgen over te maken. We zetten ons volledig in om de beste anti aging behandeling in Amsterdam Noord te bieden. Goede nazorg zal de resultaten van elke behandeling vergroten en verlengen en bijwerkingen minimaliseren. Haal het beste resultaat voor uw huid met Skinfactor!

Anti aging Amsterdam Noord
Anti aging behandeling Amsterdam Noord

Voordelen van Skinfactor

Alle Skinfactor behandelingen zijn veilig en nagenoeg pijnloos, hierdoor ervaar u geen vervelende bijwerkingen. U kunt deze behandeling natuurlijk ook afwisselen met de andere gezichtsbehandelingen van Skinfactor. Kiest u voor een anti aging behandeling in Amsterdam Noord, dan profiteert u bij Skinfactor van de volgende voordelen:

 • Gediplomeerd professional
 • Korte herstelperiode
 • Zeer nauwkeurig, ook rondom lippen en ogen
 • Algehele huidverbetering
 • Persoonlijk advies over nazorg

Neem contact op

Heeft u vragen over een anti aging behandeling in Amsterdam Noord of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We helpen u graag de huid van uw dromen te realiseren!


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen