Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Definitief ontharen

Definitief ontharen met IPL

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Voordelen IPL ontharen

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Vrijwel geheel pijnloos
  • Kwaliteit en optimale veiligheid
  • Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
  • Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

De behandeling

IPL ontharen is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten. In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Direct een afspraak maken

Van deze investering krijgt u geen spijt. Duizenden klanten zijn u al voorgegaan. Maak een afspraak voor een intake. Indien uw huid en haren geschikt zijn dan volgt meestal direct de eerste behandeling. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen