Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Dermalogica facials Amsterdam Noord

Uw schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord

Onderga Dermalogica facials of een Dermalogica gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord bij schoonheidssalon Skinfactor en ervaar het magische effect. Bij Skinfactor streven we ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen. Dermalogica facials zijn niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Huidverbetering met écht resultaat, daar zijn de Dermalogica facials voor. Wilt u uw huid weer laten stralen met een Dermalogica gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord? Maak een afspraak bij Skinfactor!

Waarom een Dermalogica gezichtsbehandeling?

Dermalogica is sinds 1986 een voorloper op de huidverzorgingsmerk voor alle huidtypes. Met hun innovatieve formules en krachtige ingrediënten willen ze een gezonde huid voor iedereen bereiken. De Dermalogica gezichtsbehandeling belooft daarom echte, klinisch geteste resultaten voor uw huid. Bij Skinfactor kunt u kiezen uit diverse Dermalogica facials, zoals ProSkin30, Proskin60, Pro Power Peel of de Dermalogica ProBright30 Treatment. De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. Laat u informeren over de vele voordelen van de Dermalogica facials in Amsterdam Noord bij schoonheidssalon Skinfactor.

Dermalogica Facials Amsterdam Noord
Dermalogica Facials

Het succes van Dermalogica facials

Het gebruik van goede ingrediënten ligt aan de basis van een gezonde huid. Daarom gebruikt Dermalogica nooit veel voorkomende schadelijke ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, alcohol of synthetische kleur- en geurstoffen. Bij een Dermalogica gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord worden alleen hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan door onderzoek is bewezen dat ze bijdragen aan het bereiken van een gezonde huid. De Dermalogica gezichtsbehandelingen garanderen het volgende:

 • Alle formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen
 • Bijna alle producten zijn vegan
 • Alle Dermalogica formules zijn glutenvrij
 • Alle producten zijn parabeenvrij
 • Erkend door PETA en Leaping Bunny als dierproefvrije organisatie

Nazorg advies van Skinfactor

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat u de juiste Dermalogica facials in Amsterdam Noord krijgt, maar ook dat u de juiste nazorg nastreeft. Na de Dermalogica facials is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal. De huid ondergaat een vernieuwingsproces. Deze bijwerkingen verdwijnen snel als de juiste nazorg voor de Dermalogica gezichtsbehandeling wordt toegepast. Deze nazorg begint met het zorgvuldige advies van de Skinfactor schoonheidsspecialisten. Vraag gerust om meer informatie.

Neem contact op voor meer info

Heeft u vragen over een Dermalogica gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen