Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

EMB bloedtest

Heb jij huidklachten of lichamelijke lachten waar je al een tijd mee loopt en waarvan de oorzaak niet direct te vinden is. Dan is de EMB bloedtest een waardevolle toevoeging om disbalansen in je lichaam op te sporen.

Ons bloed analyseren is een uitstekend startpunt bij klachten maar kan ook gebruikt worden als een APK als je goed voor je lichaam zorgt en wilt weten hoe het ervoor staat. Ons bloed geeft namelijk ontzettend veel informatie weg over onze gezondheid.

De zogenoemde energetisch morfologische bloedtest (EMB) is een test die niet de huisarts, maar een orthomoleculair of natuurgeneeskundig professional afneemt. Naast reguliere lab-onderzoeken, wordt er in deze test een levend bloedanalyse gedaan en een energetische test met behulp van bioresonantie. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en de klachten van de client.

De EMB test vervangt niet het reguliere bloedonderzoek, maar is complementair aan reguliere geneeskunde. Deze onderzoeksmethode heeft  zijn sporen verdiend door de resultaten bij patiënten na het door hen opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Ongeveer 70-80% van de patiënten merkt verbetering op, en herkennen zich ook vaak in de uitslag. De suppletie-adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd.

Bij welke klachten is een EMB test zinvol?

Een EMB test is zinvol bij klachten, maar kan ook heel goed gedaan worden als je niet direct klachten hebt, maar wilt weten hoe het ervoor staat, en of er sluimerende disbalansen zijn in je lichaam. Zie het als een soort APK en als een investering in je gezondheid.
Op het moment dat je klachten ervaart heb je vaak al langere tijd een disbalans/tekorten. Het lichaam is namelijk gemaakt om kleine disbalansen zelf te compenseren en te herstellen.

Herken jij je in een van onderstaande klachten?

 • Hoofdpijn, migraine
 • niet aankomen of afvallen
 • Darmklachten zoals buikpijn, opgezette buik, obstipatie, diarree.
 • Huidklachten zoals eczeem en Acne.
 • Vermoeidheid.
 • Allergische reacties op bepaalde voeding.
 • Niet kunnen afvallen.
 • Hormonale klachten
 • Moodswings
 • Burn-out klachten
 • etc.Dan is de EMB-bloedtest een goed instrument om disbalansen in het lichaam op te sporen.

Wat gebeurt er als ik een afspraak maak.

Voorafgaand aan de afspraak ontvang je een intake vragenlijst. Tijdens het 1e consult nemen we door middel van een vingerprik bloed af. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium en na ongeveer 21 dagen is de uitslag beschikbaar en bespreken we de uitslag tijdens  een 2e consult (dit kan eventueel telefonisch of via zoom). Vervolgens ontvang je via de mail nog het persoonlijk advies op schrift. De geadviseerde supplementen kunnen worden aangeschaft in de praktijk of via de webshop van leveranciers.

Woon je op afstand dan is het mogelijk om dat je zelf de bloedtest afneemt en opstuurt, de consulten zullen dan telefonisch plaatsvinden. 

 

Wat zijn de kosten van dit EMB-traject

De kosten van dit gehele traject inclusief consulten, advies en laboratorium onderzoek zijn:  € 349,-

✅ Orthomoleculaire Intake 60 min. inclusief afname bloed tbv EMB bloedtest
✅  Neurotransmitter(Braverman) test
✅ Laboratoriumonderzoek
✅ Consult 60 min. bespreken uitslag EMB test
✅ Persoonlijk supplementen en voedings advies
✅ Persoonlijk stappenplan

De EMB-test wordt niet vergoed door de verzekering

FAQ

Ja dat kan, kies dan voor de Online traject EMB test. Na bestelling ontvang je de vragenlijst thuis. Deze vul je in en retourneer je per email. Vervolgens ontvang je de test thuis. Je neem zelf het bloed af dmv een vingerprik, en stuurt alles op naar het Lab (Let op dat je de test alleen op maandag t/m donderdag verstuurt). Na 3 weken ontvang ik de uitslag die ik telefonisch met je bespreek. Je ontvang digitaal een persoonlijk advies.

Een paar druppels bloed, dit gebeurt met een vingerprik

Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.

Een deel van de supplementen kun je direct aanschaffen in de praktijk. De overige supplementen kunnen online besteld worden.

Als er uit de test komt dat je bepaalde tekorten hebt dan is de kwaliteit van een drogisterij-supplement onvoldoende. De kwaliteit van supplementen wordt door vele factoren bepaald, en dat zie je terug in de prijs die ervoor gevraagd wordt. De opneembaarheid laat nog wel eens te wensen over bij goedkope supplementen, en dan plas je de supplementen gewoon weer uit. Als je echt met gezondheidsklachten loopt en je wilt investeren in een gezond lichaam dan zijn een hoge kwaliteit supplementen daar onderdeel van.

De EMB bloedtest geeft een weergave je bloed van de afgelopen 3 maanden. Je hoeft niet vooraf te stoppen met het innemen van je huidige supplementen. Het kan natuurlijk zin dat uit het advies na de test blijkt dat je de prioriteit ergens anders ligt en dat je dus beter eerst andere supplementen kunt gaan gebruiken.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen