Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Huidkliniek Amsterdam Noord

Uw natuurlijke huidkliniek

Bent u op zoek naar een huidkliniek in Amsterdam Noord die de beste versie van uw huid realiseert? Skinfactor is een natuurlijk schoonheidssalon in Amsterdam Noord die gespecialiseerd is in het behandelen van acné, (acné-)littekens, anti-aging, rosacea, hyperpigmentatie en extreem gevoelige huid. Bij Skinfactor streven we ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen. Na een bezoek aan Skinfactor, de huidkliniek in Amsterdam Noord, zal uw huid weer stralen!

Kies voor Skinfactor

Als natuurlijke natuurlijk schoonheidssalon pleiten wij ervoor om zo natuurlijk mogelijk, maar ook zo krachtig mogelijk te werken. Wij streven ernaar behandelingen aan te bieden die de huid verbeteren met zo min mogelijk vervelende bijwerkingen. Zo kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten en hoeft u na een behandeling niet thuis te blijven. U kiest voor Skinfactor om de volgende redenen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerd professional
Huidkliniek Amsterdam
Huidkliniek Amsterdam Noord

Hoe is de huidkliniek ontstaan?

Toen haar zoon in de eerste weken van zijn leven ernstig eczeem kreeg, begon schoonheidsspecialiste Hester van de Roer haar zoektocht naar de juiste verzorging voor de kwetsbare huid. Door de werking van de huid te bestuderen, is ze zich meer bewust geworden van wat we op onze huid aanbrengen. Ze richtte de natuurlijke huidkliniek Skinfactor in Amsterdam Noord op als groot voorstander van natuurlijke huidverzorging. Hester is nu lid van het Anbos en staat bij zorgverzekeraars geregistreerd als acne specialist. Acnebehandelingen worden vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Meer weten? Neem contact op met Skinfactor!

Persoonlijke behandeling

Geen behandelplan is hetzelfde, want elke huid is anders. Voor het beste resultaat is het belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan met uw schoonheidsspecialiste. Bij huidkliniek Skinfactor in Amsterdam Noord hoeft u zich nergens zorgen over te maken. We zetten ons volledig in om de beste behandeling voor uw huid te bieden. Goede nazorg zal de resultaten van elke behandeling vergroten en verlengen en bijwerkingen minimaliseren. Haal het beste resultaat voor uw huid samen met Skinfactor, uw natuurlijke huidkliniek in Amsterdam Noord!

Neem contact op

Enthousiast geworden? Naast onze huidkliniek in Amsterdam Noord heeft Skinfactor ook een webshop waar u het meest uitgebreide assortiment natuurlijke huidverzorging kunt vinden. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We helpen u graag de huid van uw dromen te realiseren!


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen