Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Huidkliniek Broek in Waterland

Een gezonde huid straalt

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare en natuurlijke huidkliniek in Broek in Waterland, zoek dan niet verder. Schoonheidssalon Skinfactor is gespecialiseerd in de behandeling van acne, (acne)littekens, anti-aging, rosacea, hyperpigmentatie en extreem gevoelige huid. Bij Skinfactor worden alleen natuurlijke producten voor uw huid gebruikt, waardoor we een van de weinige natuurlijke huidklinieken van Broek in Waterland zijn. Schoonheidssalon Skinfactor in Broek en Waterland is beschikbaar voor elk huidtype en elke behandeling. Laat uw huid behandelen bij schoonheidssalon Skinfactor, dé huidkliniek in Broek in Waterland!

Waarom schoonheidssalon Skinfactor

Schoonheidssalon Skinfactor is een huidkliniek in Broek in Waterland die gericht is op zo natuurlijk mogelijk, maar zo krachtig mogelijk werken. Wij streven ernaar behandelingen met zo min mogelijk vervelende bijwerkingen uit te voeren. Zo verbetert u uw huid zonder dat u hiervoor thuis hoeft te blijven. Zoekt u een betrouwbare en natuurlijke huidkliniek in Broek in Waterland? Kies voor Skinfactor en profiteer van de volgende voordelen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerde professionals
Huidkliniek Broek in Waterland
Huidkliniek Broek in Waterland

Huidproblemen oplossen in Broek in Waterland

Bent u al heel lang bezig met het verbeteren van uw huid? Schoonheidssalon Skinfactor is gespecialiseerd in het behandelen van complexe huidproblemen. Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken, verhelpen wij uw huidproblemen zonder de gezondheid van uw huid in gevaar te brengen. Ook voor een individueel behandelplan kunt u bij onze huidkliniek terecht, waarbij wij ook kijken naar uw persoonlijke levensstijl. Heeft u last van een complex huidprobleem zoals roodheid, puistjes, jeuk, mee-eters, pigmentvlekken of een slappe huid? Boek dan een consult bij huidkliniek Skinfactor in Broek in Waterland.

Zorg ook thuis voor uw huid

Thuisverzorging is belangrijk om het resultaat van een behandeling bij huidkliniek Skinfactor te vergroten en te verlengen. Ook is het belangrijk dat u naast behandelingen een natuurlijke huidroutine volgt, zodat uw huid niet wordt blootgesteld aan agressieve stoffen en middelen. De natuurlijke producten waarmee wij werken tijdens onze behandelingen kunt u altijd kopen in onze huidkliniek. Haal het beste uit uw huid met Skinfactor, uw natuurlijke schoonheidssalon in Broek in Waterland!

Neem contact op met Skinfactor

Naast onze huidkliniek in Broek in Waterland, heeft Skinfactor ook een webshop waar u alle natuurlijke huidverzorging kunt vinden. Benieuwd naar onze behandelingen? Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 3383 1634 of per mail via info@skinfactor.nl. Wilt u ook de huid van uw dromen? Schoonheidssalon Skinfactor maakt het waar!


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen