Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Huidkliniek Landsmeer

De natuurlijke huidkliniek in Landsmeer

Bent u op zoek naar een huidkliniek in Landsmeer die u helpt de beste versie van uw huid te realiseren? Skinfactor is de natuurlijk schoonheidssalon in Landsmeer die gespecialiseerd is in het behandelen van acné, (acné-)littekens, anti-aging, rosacea, hyperpigmentatie en extreem gevoelige huid. Wij streven ernaar uw huid weer gezond te maken door celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verbeteren. Schoonheidssalon Skinfactor is er voor iedere huidtype en iedere behandeling. Laat uw huid weer stralen met de behandelingen van Skinfactor, dé huidkliniek in Landsmeer!

Kies voor Skinfactor

Bij schoonheidssalon Skinfactor werken wij alleen met natuurlijke producten. Zo is onze schoonheidssalon in Landsmeer gericht op zo natuurlijk mogelijk, maar zo krachtig mogelijk werken. Ook geloven wij dat uw huid niet alleen van buiten, maar ook van binnen verbeterd kan worden. Wij streven ernaar behandelingen met zo min mogelijk vervelende bijwerkingen aan te bieden die de huid verbeteren zonder dat u hiervoor thuis hoeft te blijven. Zoekt u een betrouwbare en natuurlijke huidkliniek in Landsmeer? Kies voor Skinfactor om de volgende redenen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerde professionals
Huidkliniek_Landsmeer
Schoonheidssalon Landsmeer

Huidproblemen eindelijk oplossen?

Probeert u al heel lang uw huid te verbeteren, maar gelooft u niet meer dat er iets is dat voor u kan werken? Schoonheidssalon Skinfactor in Landsmeer is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen. De natuurlijke huidkliniek behandelt cliënten met verschillende huidproblemen. Door stap voor stap aanpassingen te maken in uw huidverzorging, voeding en levensstijl kunt u uw huid weer in balans brengen. Heeft u last van roodheid, puistjes, jeuk, mee-eters, pigmentvlekken of een slappe huid? Boek dan nu een consult bij schoonheidssalon Skinfactor!

Een gezonde huid onderhouden

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat u de juiste behandeling krijgt, maar ook de juiste nazorg nastreeft. Thuisverzorging is belangrijk om het resultaat dat u behaalt tijdens een behandeling bij huidkliniek Skinfactor in Landsmeer te vergroten en te verlengen. Daarnaast is het belangrijk dat uw levensstijl wordt geëvalueerd en indien nodig aangepast, om uw zachte huid te onderhouden. De producten waarmee wij intensief op uw huid werken, kunt u na iedere behandeling in de salon kopen. Haal het beste uit uw huid met Skinfactor, uw natuurlijke schoonheidssalon in Landsmeer!

Neem contact op met Skinfactor

Enthousiast geworden? Naast onze huidkliniek in Landsmeer heeft Skinfactor ook een webshop waar u het meest uitgebreide assortiment natuurlijke huidverzorging kunt vinden. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We helpen u graag de huid van uw dromen te realiseren!


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen