Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Huidveroudering

Waardoor komt huidveroudering?

Vanaf je 25e levensjaar gaat de productie van collageen en elastine in je huid omlaag. Je levensstijl (o.a. roken, alcohol, stress, slaap, zongedrag en huidverzorging) in combinatie met je genen bepalen vervolgens op welke leeftijd je zichtbare tekenen van huidveroudering krijgt. Dat kan vanaf begin 30 zijn, maar ook pas rond je 40e levensjaar. Huidveroudering bestaat uit een slappere huid, rimpels, pigmentvlekken en grovere poriƫn. Je kunt dus op vele manieren verouderen.

Anti-aging behandelingen

De anti-aging behandelingen richten zich dan ook over het algemeen op alle 4 de factoren: Verstevigen van de huid, pigment verminderen en de collageen productie verhogen. Behandelingen voor huidverouderingen zijn er in vele vormen:

  • Voedende behandelingen waarmee de huid met peptiden (=bouwstoffen) gevoed wordt.
  • Microdermabrasie
  • Peelings waarmee huidvernieuwing wordt gestimuleerd, en werkstoffen in de huid worden gebracht.
  • Microneedling
  • Plasma-lift
  • Collageen supplementen
  • Thuisverzorging

Afspraak maken

Tijdens een intake bespreken we je wensen en afhankelijk daarvan, je huidconditie en het seizoen wordt de behandeling uitgekozen.

FAQ

Anti-aging behandelingen hebben tijd nodig om blijvend resultaat te geven. Je huid wordt gestimuleerd, en collageen aanmaak kost tijd. Evenals pigment afbreken. Na iedere behandeling zie je wel verbetering, maar hou rekening met minimaal 5-6 behandelingen voor blijvende resultaten. Daarna heeft je huid 1 x per 4-8 weken een onderhoudsbehandeling nodig.

Dat is volledig van de behandeling afhankelijk.
Sommige behandelingen zijn invasiever dan anderen, en kan het zijn dat je enkele uren rood bent na de behandeling en even uit de zon moet blijven. Met plasmalift wordt bijvoorbeeld de huid aan de buitenzijde beschadigt en ontstaan er kleine korstjes. Met een Peptide behandeling word je helemaal niet rood, en die kun je bv direct voor een feestje ondergaan.

De behandeling is eigenlijk maar een klein onderdeel van het hele proces. Als je tussen de behandelingen je huid goed verzorgd met de geadviseerde producten dan haal je meer resultaat uit de behandelingen, en verloopt het hele proces sneller. Ook van binnenuit kun je anti-aging werken door collagen icm anti-oxidanten te slikken.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen