Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Hydropeptide behandeling

Waarom een HydroPeptide behandeling?

 

In ons instituut werken wij met de unieke dermaceuticals en behandelconcepten van HydroPeptide. Dit Amerikaanse anti-aging merk is koploper in huidverzorging op basis van epigenetica en peptiden. We leggen je graag uit waarom HydroPeptide zo geweldig effectief is tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en verslappingen.

HydroPeptide kijkt niet naar je chronologische leeftijd, maar naar de gezondheid van je huidcellen. Of preciezer: naar de markeringen rondom het DNA van je cellen. Dat noemen we epigenetica: die markeringen kunnen je genen aan of uit zetten. Staan ze ‘aan’, dan is de genexpressie van de cel gezond. Staan ze ‘uit’, dan is de genexpressie verstoord en dat leidt tot ziektes zoals diabetes of kanker én tot huidveroudering. Dat uitzetten kan bijvoorbeeld komen door de zon, milieuvervuiling of een ongezond dieet. Het mooie is nu: die markeringen kunnen wij ook zelf gebruiken om onze erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces is namelijk omkeerbaar. En dat is wat HydroPeptide doet: de celgezondheid verbeteren door de cel-markeringen weer ‘aan’ te zetten.

hydropeptide kopen

Peptides: slimme boodschappers

Dat doet het onderzoeksteam van HydroPeptide door slimme ‘boodschappers’ in de producten te stoppen in de vorm van peptides. Die boodschappers geven de cellen het signaal om zich gezond te gedragen. De cellen gaan bijvoorbeeld de collageenproductie en celvernieuwing aanzetten zodat de huid weer steviger wordt. Andersom krijgen de cellen het signaal om hyperpigmentatie en overgevoeligheid juist uit te schakelen.

In de producten worden alleen veilige oligopeptiden gebruikt. Dat zijn ketens van minder dan 8 aminozuren die heel goed in de diepere huidlagen kunnen komen. Alleen zo kunnen ze de fibroblasten in de dermis de juiste signalen geven. Door deze bijzondere techniek wordt HydroPeptide een dermaceutical genoemd. Dat is een unieke prestatie die slechts weinig cosmeticamerken kunnen evenaren.

Toonaangevend in peptidentechniek

De productontwikkelaars van HydroPeptide hebben veel verschillende peptides ontdekt, onderzocht, getest én gepatenteerd. Iedere peptide is uniek en heeft een eigen functie in de huid. Peptiden kunnen effectief met elkaar gecombineerd worden en met andere anti-aging ingrediënten, zoals Retinol, AHA’s of vitamine C. Het hoge percentage peptiden in HydroPeptide betekent een krachtig signaal. Door de peptiden regelmatig aan te brengen, worden deze signalen ook vaker verzonden. Bij gebruik ’s ochtends én ’s avonds wordt het resultaat steeds sterker.

HydroPeptide maakt van het huidverzorgingsritueel bovendien een feestje voor de zintuigen. De stijlvolle verpakkingen, de frisse geuren en de prettige textuur van de dermaceuticals zorgen voor een heerlijke beauty-ervaring.

Deze unieke aanpak met gepatenteerde, klinisch onderbouwde ingrediënten en uitvoerig geteste behandelingen zorgt ervoor dat HydroPeptide in de Amerikaanse top 5 staat van anti-aging merken. Wil jij ook ontdekken hoe jouw huidcellen weer gezond kunnen worden?  Maak een afspraak door op de brekingsknop te drukken om te ontdekken hoe je huid een tijdloze uitstraling krijgt.

HydroPeptide biedt huidverbeterende productlijnen voor diverse huidproblemen en huidtypes. Alle dermaceuticals zijn gebaseerd op epigenetica en zitten boordevol gepatenteerde peptiden en andere kostbare werkstoffen voor een tijdloos mooie huid

Direct een behandeling boeken

Boek direct een Hydropeptide behandeling door een keuze te maken uit onderstaande pakketten. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

Behandeling op maat  € 125,-

Hydropeptide behandeling is een ontspannende anti-aging behandeling met direct liftend effect. Geen roodheid of vervelling. Duurzaam resultaat.

In dit pakket zit inbegrepen:

  • Intakegesprek
  • Huidanalyse
  • Productadvies
  • Behandeling op maat

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen