Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Hydropeptide behandelingen

Een hydropeptide behandeling

Hydropeptide is een anti-aging merk dat epigenetica combineert met peptides en een luxe beleving. Epigenetica is de wetenschap waarmee we onze genen kunnen beïnvloeden. We kunnen de wijze waarop we verouderen daarmee gunstig beïnvloeden. Onze genen bepalen hoe we eruit zien en hoe onze huid ouder wordt. Met epigenetische wetenschap kunnen we de manier beïnvloeden waarop genen zich gedragen.

Alleen goede ingrediënten

Hydropeptide behandelingen zijn aangenaam om te ondergaan en hebben een direct resultaat. De thuisverzorgings producten bevatten een enorme hoeveelheid peptiden. Peptiden zijn de bouwstenen voor je huid. Naast peptiden als power-house ingrediënt bevatten de producten ook nog vele andere klinisch bewezen ingrediënten. Hydropeptide onderzoekt en analyseert ieder ingrediënt dat ze gebruiken op de werkzaamheid. Zo hebben ze altijd de juiste dosering van ingrediënten om de beloofde resultaten te bereiken. Klinische resultaten is onderdeel van de filosofie van Hydropeptide.

Een luxe ervaring

Daarnaast vinden de makers van Hydropeptide dat het verzorgen van jouw huid een luxe ervaring moet zijn. De producten geven daarom ook qua geur en gevoel een beleving van wellness en luxe. Hydropeptide heeft producten voor ieder huidtype.

Direct een behandeling boeken

Boek direct een Hydropeptide behandeling door een keuze te maken uit onderstaande pakketten. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

Behandeling op maat  € 125,-

Hydropeptide behandeling is een ontspannende anti-aging behandeling met direct liftend effect. Geen roodheid of vervelling. Duurzaam resultaat.

In dit pakket zit inbegrepen:

  • Intakegesprek
  • Huidanalyse
  • Productadvies
  • Behandeling op maat

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen