Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Hydropeptide facelift Amsterdam Noord

Uw schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord

Wilt u in Amsterdam Noord een hydropeptide facelift laten doen bij een erkende en betrouwbare schoonheidssalon? Dan bent u bij Skinfactor aan het juiste adres. Bij Skinfactor streven we ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen. Hydropeptide is een anti-aging merk dat is ontwikkeld door epigenetica te combineren met peptiden. Met een hydropeptide behandeling beïnvloeden we de manier waarop uw huid veroudert op een positieve manier. Voor de luxe beleving van een hydropeptide facelift in Amsterdam Noord gaat u naar Skinfactor!

Wat is een hydropeptide facelift?

We krijgen allemaal lijntjes, rimpels en een ietwat slappe huid naarmate we ouder worden. Wilt u uw mooie, gezonde huid zo lang mogelijk behouden? Bezoek Skinfactor voor een hydropeptide facelift in Amsterdam Noord. Hoe we eruit zien en hoe oud we worden, wordt bepaald door onze genen. Een hydropeptide behandeling kan de manier waarop genen in uw huid tot uiting komen, gunstig beïnvloeden. Meer weten over het laten doen van een hydropeptide facelift in Amsterdam Noord? Neem gerust contact met ons op.

Hydropeptide facelift Amsterdam Noord
Hydropeptide facelift Amsterdam Noord

Een luxe ervaring

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, is het ondergaan van een hydropeptide facelift bij Skinfactor een prettige ervaring. Deze behandeling geeft door het fijne gevoel en de lekkere geuren de indruk van een wellnessbehandeling. De facelift heeft bovendien direct resultaat, doordat de producten die wij gebruiken enorme hoeveelheden peptiden bevatten. Naast peptiden, dé bouwstenen van uw huid, bevatten de producten van Skinfactor een hele hoop andere natuurlijke ingrediënten welke uiteraard klinisch bewezen zijn. Klinisch bewezen resultaten, direct effect en een luxe behandeling zijn het handelsmerk van onze hydropeptide facelift in Amsterdam Noord. Meer weten? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Een hydropeptide behandeling bij Skinfactor

Als vooruitstrevende schoonheidssalon zijn we voortdurend op zoek naar de meest natuurlijke, maar ook meest krachtige behandelmethodes. Wanneer u een hydropeptide facelift in Amsterdam Noord wilt laten doen, kiest u onze medisch-cosmetische schoonheidsspecialist. Wij bieden de volgende voordelen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerd professional

Neem contact op met Skinfactor

Naast onze schoonheidssalon in Amsterdam Noord heeft Skinfactor wij ook een webshop waar u het meest uitgebreide assortiment natuurlijke huidverzorging kunt vinden. Heeft u vragen over een hydropeptide facelift of wilt u meer informatie over onze schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen