Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Mesoestetic behandeling

Mesoestetic behandeling

Onderga jouw Mesoestetic behandeling in Amsterdam bij Skinfactor. In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Medische Peels

Mesopeel is het meest geavanceerde assortiment specifieke chemische peelings, met een specifieke lijn speciaal ontwikkeld voor artsen die veilige en efficiënte producten zoeken welke gemakkelijk te gebruiken zijn en mooie resultaten te bereiken in een zo kort mogelijke tijd.

Het assortiment maakt het mogelijk hyperpigmentatie, de tekenen van elke fase van veroudering en esthetische problemen zoals couperose, rosacea, striemen, littekens, acne en de gevolgen daarvan, te behandelen.

De exfoliërende werking zorgt ervoor dat de buitenste huidlagen worden verwijderd met als doel het stimuleren van de collageen-, elastine- en glycosaminoglycanen productie waardoor de fysiologische en mechanische kenmerken van de huid worden verbeterd.

Cosmelan Behandeling Amsterdam –
‘s werelds nr 1 behandeling tegen hyperpigmentatie

De cosmelan®-formule bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen. Een uitgebreid en effectief resultaat. Integreert een geprotocolleerde professionele behandeling om de resultaten te optimaliseren in combinatie met thuisverzorging dat de resultaten verlengt. De dualiteit van corrigerende en regulerende actie, maakt het een unieke, allround behandeling.

Direct een behandeling boeken

Boek direct een Mesoestetic behandeling door een keuze te maken uit onderstaande pakketten. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

 Mesopeel  € 90,-

Geschikt bij Acne, Pigment, Rosacea, Huidveroudering

Mesopeel behandeling kunnen alleen gedaan worden indien bijbehorende thuis-verzorging wordt aangeschaft. Dit zorgt voor een juist herstel van je huid en voorkomt ongewenste reacties van de huid. Hierdoor is het resultaat van de behandeling optimaal.

 • Intake
 • Huidanalyse
 • Productadvies
 • Mesopeel Behandeling

 Mesopeel Kuur € 450,-

Geschikt bij Acne, Pigment, Huidveroudering, Rosacea

In dit pakket zit inbegrepen:

 • Intakegesprek
 • Huidanalyse
 • 3 Mesopeel Behandelingen
 • 4 fullsize thuisproducten die de Mesopeel ondersteunen twv € 180,-
 • Peel resurfacing booster cadeau twv € 65,-

 TCA peeling kuur € 450,-

Geschikt bij gevorderde huidveroudering

In dit pakket zit inbegrepen:

 • Intakegesprek
 • Huidanalyse
 • Kuur 3 TCA peels
 • Thuisproducten twv € 180,-
 • Peel resurfacing booster cadeau twv € 65,-

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen