Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Microdermabrasie Amsterdam Noord

Natuurlijk mooi met Skinfactor in Amsterdam Noord

Bent u toe aan een goede gezichtsbehandeling die uw huid weer laat stralen? Probeer dan microdermabrasie in Amsterdam Noord bij schoonheidssalon Skinfactor. Voor het verwijderen van diverse huidonregelmatigheden zoals acne littekens, vergrote poriën, ouder wordende huid, fijne lijntjes, comedonen en striae kunt u gebruik maken van onze specialistische behandeling in Amsterdam Noord. Skinfactor helpt u uw huid in een gezonde en goede conditie te houden. Voor microdermabrasie in Amsterdam Noord kunt u terecht bij natuur- schoonheidssalon Skinfactor!

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een moderne behandelmethode waarbij microkristallen met behulp van een apparaatje tegen de huid worden geblazen en direct weer worden weggezogen. Dode huidcellen worden door de kracht van de microkristallen van het huidoppervlak verwijderd, zodat nieuwe huidcellen kunnen ontstaan en de oude huidcellen kunnen vervangen. Dit proces zorgt ervoor dat de stimulatie van collageen, elastine en huidvernieuwing in werking wordt gezet. Na de microdermabrasie behandeling in Amsterdam Noord bij Skinfactor ziet u direct resultaat. Afhankelijk van de diepte van de behandeling en het huidtype kan de huid na de behandeling gevoeliger en strakker aanvoelen of een lichte roodheid vertonen, maar met de juiste nazorg wordt dit snel verholpen. Bel nu Skinfactor voor een intake!

Voor wie is de behandeling geschikt?

Omdat microdermabrasie een milde behandeling is, kan het op alle huidtypes en kleuren worden toegepast. Het is geschikt voor jong en oud en biedt goede resultaten bij een droge, ruwe, vette, grijze of futloze huid. Zelfs als uw huid enigszins verouderd is, waardoor lijntjes en rimpels ontstaan, kan deze goed worden behandeld. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn als uw huidonregelmatigheden ernstiger zijn of als u langdurige problemen ervaart. Bij Skinfactor houden we altijd een interval van twee weken aan tussen alle behandelingen, zodat uw huid volledig kan herstellen. Kiest u voor een microdermabrasie in Amsterdam Noord bij Skinfactor, dan merkt u al resultaat na de eerste behandeling!

Microdermabrasie Amsterdam Noord
Microdermabrasie Amsterdam Noord

Microdermabrasie in Amsterdam Noord

Als vooruitstrevende schoonheidssalon zijn wij continu op zoek naar de meest natuurlijke, maar ook de meest krachtige behandelmethoden. Wilt u microdermabrasie laten doen in Amsterdam Noord, kies dan voor de erkende schoonheidsspecialiste Skinfactor. In sommige gevallen komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding van uw behandeling door uw zorgverzekeraar. Skinfactor biedt daarnaast de volgende voordelen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerd professional

Neem contact op met Skinfactor

Overweegt u microdermabrasie in Amsterdam Noord om uw huid weer te verjongen? Neem gerust telefonisch contact met ons op en boek een intake via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen