Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Microneedling Amsterdam Noord

Skinfactor voor een stralende huid

Kan uw huid zichzelf herstellen naar de beste versie? Probeer microneedling in Amsterdam Noord bij de huidverzorgingssalon Skinfactor. Bij Skinfactor streven we ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen. Microneedling is een vorm van collageen inductie therapie (CIT) waarbij we met een Dermapen pijnloos kleine gaatjes in de huid maken. Hierdoor starten we het natuurlijk herstelproces van uw huid, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert en een stevigere en gladdere huid creëert. Voor de luxe beleving van microneedling in Amsterdam Noord gaat u naar Skinfactor!

Voor elk huidprobleem geschikt

De collageen inductie therapie is geschikt voor elk huidtype en kan een oplossing bieden voor mensen die last hebben van uiteenlopende huidproblematiek. Zo hebben we bij Skinfactor al talloze klanten tevreden gesteld met onze microneedling in Amsterdam Noord. Met deze behandeling worden de volgende huidproblemen aangepakt:

 • Acné en acné littekens
 • Rosacea
 • Striae, striemen
 • Zonbeschadigde huid
 • Vergrote poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels

Snel en langdurig resultaat

De resultaten zijn al zichtbaar op uw huid na de eerste microneedling therapie. Na ongeveer een maand is de huidteint egaler, wat zorgt voor een stralend en gezonder uiterlijk. De aanmaak van collageen en bindweefsel in de huid is een natuurlijk proces dat plaatsvindt en maandenlang kan doorwerken. Verbetering van de huidstructuur blijft tot wel drie maanden na de eerste behandeling merkbaar. Uw huid herstructureert zichzelf automatisch en bereikt na enkele maanden het beste resultaat. Meer weten? Laat u informeren over microneedling in Amsterdam Noord bij Skinfactor!

Microneedling Amsterdam Noord
Microneedling Amsterdam Noord

Voordelen van microneedling in Amsterdam Noord

Voor een beter en langdurig resultaat kunt u meerdere keren een therapie boeken. Onze methode is veilig en vrijwel pijnloos, dus er is geen limiet aan het aantal keren dat u deze therapie kunt ondergaan. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. U kunt dit ook afwisselen met de andere gezichtsbehandelingen van Skinfactor. Kiest u voor microneedling in Amsterdam Noord, dan geniet u bij Skinfactor van de volgende voordelen:

 • Gediplomeerd professional
 • Korte herstelperiode
 • Zeer nauwkeurig, ook rondom lippen en ogen
 • Algehele huidverbetering
 • Persoonlijk advies over nazorg

Maak een afspraak bij Skinfactor

Heeft u vragen over onze microneedling in Amsterdam Noord of wilt u meer informatie over de schoonheidsspecialisten bij Skinfactor? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen