Microneedling/dermapen

Microneedling behandeling

Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. De huid wordt gestimuleerd met behulp van een dermapen. Hiermee worden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, waarbij er hoogwaardige werkstoffen gebruikt worden om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Wanneer microneedling kiezen?

Microneedling helpt bij het verminderen van:

  • Fijne lijntjes
  • Contourverbetering
  • Verouderde huid
  • Acné
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur
  • Vergrote poriën
  • Striae/ striemen
Microneedling

Direct een afspraak maken

Een microneedling behandeling boeken? Dat kan eenvoudig via deze website. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

FAQ

Een behandeling met microneedling is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde kleine beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine. Voor een goed resultaat heb je 3 tot 6 behandelingen nodig.

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij drie tot zes behandelingen met hier tussenin 2 tot 4 weken bij een lichte behandeling en 6 tot 8 weken bij een diepe behandeling (littekens, pigment). De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces, en de levensstijl.

Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. U mag 24 uur geen make-up gebruiken.

Het resultaat heeft meerdere behandelingen en tijd nodig. Je lichaam moet namelijk alles zelf aanmaken, de behandeling zorgt alleen voor de activatie. Dit kan tot ongeveer twee weken duren maar ook enkele maanden duren voordat je resultaat ziet. Na de behandeling zal je huid wel wat rood aanzien, en je huid kan licht gaan schilferen. Geef het de tijd om te herstellen zodat je na twee weken of langer kunt genieten van een prachtig resultaat.

Jouw order0
There are no products in the cart!
Verder winkelen