Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Peeling Amsterdam Noord

PHformula behandelingen bij Skinfactor

Voor een PHformula Skin resurfacing en peeling in Amsterdam Noord bent u bij schoonheidssalon Skinfactor aan het juiste adres. pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen voor zowel snelle resultaten bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging. Ervaar het zelf en boek PHformula Skin resurfacing en peeling in Amsterdam Noord bij schoonheidssalon Skinfactor. Bij Skinfactor streven we ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen. Laat uw huid weer stralen met PHformula Skin resurfacing en peeling bij Skinfactor in Amsterdam Noord.

Herstructureer uw huid van binnenuit

PHformula behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologie op het gebied van huidvernieuwing. Dit maakt pHformula-producten uniek in professionele huidverbetering. De innovatieve PHformula behandelingen bevatten actieve ingrediënten van farmaceutische oorsprong. De pHformula Pre- en Post producten die verkrijgbaar zijn in schoonheidssalon Skinfactor of in onze webshop en optimaliseren het resultaat van de behandelingen. Laat uw huid herstructureren zodat uw huidprobleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Boek nu een PHformula Skin resurfacing en peeling in Amsterdam Noord bij Skinfactor!

Peeling Amsterdam Noord
PHformula Peeling Amsterdam Noord

Waarvoor is de PHformula Skin resurfacing of peeling?

De unieke combinatie van de dermatologische ingrediënten van PHformula behandelingen richt zich op meerdere huidproblemen en leveren fantastische resultaten op bij:

 • Huidveroudering en slappe huid
 • Acne, ontsteking en overtollig talg
 • Hyperpigmentatie en verkleuring van de huid
 • Chronische en diffuse roodheid, couperose en rosacea

Als u kiest voor een PHformula Skin resurfacing en peeling in Amsterdam Noord, zult u merken dat uw huid sterker, stralender en jonger wordt. Ook is de behandeling vanwege het toepassen van de actieve ingrediënten door middel van zuurstof een sensationele ervaring. Daarnaast heeft uw huid geen lange hersteltijd nodig na een behandeling bij Skinfactor, zodat u uw activiteiten de volgende dag gewoon kunt voortzetten.

Verschil met traditionele peeling

Een traditionele peeling verwijdert lagen door agressieve afschilfering. De diepte van de verwijdering van de huidlaag is afhankelijk van het type en de concentratie van zuren. Dit kan uw huid in sommige gevallen meer slecht dan goed doen. Gecontroleerde PHformula Skin resurfacing exfolieert oppervlakkig en richt zich op het vrijkomen van protonen voor herstructurering en vernieuwing als ondersteunende functie voor huidgenezing en verbetering van de huidconditie. Meer weten over de PHformula behandelingen? Neem contact op met Skinfactor en wij helpen u graag verder!

Neem contact op voor meer info

Overweegt u een de PHformula Skin resurfacing en peeling in Amsterdam Noord of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen