Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

PHFormula webshop

Producten van PHFormula in webshop

Gebruikt u de producten van PHFormula en wilt u deze bestellen? De producten van PHFormula kopen kan gemakkelijk via Skinfactor. Zo kunt u de producten van PHFormula kopen in onze praktijk in Amsterdam Noord. Wilt u de producten van PHFormula online kopen? Koop dan de producten van PHFormula in de webshop! Wij helpen u graag bij het maken van een selectie en geven u deskundig advies over de verschillende producten. Naast dat u de producten van PHFormula kunt kopen in Amsterdam Noord, kunt u ook een PHFormula gezichtsbehandeling boeken bij Skinfactor. Als u liever de producten van PHFormula online wilt kopen, raadpleeg de webshop van Skinfactor!

De PHFormula producten

U hoeft de producten van PHFormula niet van ver te laten komen. U kunt gewoon producten van PHFormula kopen in Amsterdam Noord! Neem contact met ons op voor ons ruime aanbod. De unieke combinatie van de dermatologische ingrediënten van PHformula producten leveren fantastische resultaten op bij verschillende huidproblemen. Als u ervoor kiest om de producten van PHFormula te kopen in Amsterdam Noord, zult u merken dat uw huid sterker, stralender en jonger wordt. Ook als u liever PHFormula online kopen wilt, kunt u terecht bij Skinfactor. Wij verkopen verschillende producten van PHFormula in onze webshop.

PHFormula kopen in de webshop van Skinfactor

PHformula producten zijn ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van huidvernieuwing. Dit maakt pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Om de Pre- en Post producten van PHFormula te kopen in Amsterdam Noord, gaat u naar Skinfactor. Optimaliseer het resultaat van een PHFormula behandeling door de speciale nazorg producten van PHFormula online te kopen. Alle producten van PHFormula in de webshop van Skinfactor bieden de kwaliteit die u van PHFormula gewend bent.

PHformule webshop
Phformule online bestellen

Waarom u kiest voor Skinfactor

Bij Skinfactor streven we ernaar om u niet alleen in de salon, maar ook thuis te voorzien van het beste advies en de beste producten. Daarom kunt u alle producten van PHFormula kopen in Amsterdam Noord, maar ook producten van PHFormula online kopen via onze webshop. Kunt u uw favoriete producten van PHFormula in de webshop nergens vinden? Dan bestellen wij deze graag voor u na.

De producten van PHFormula kopen bij Skinfactor

Wilt u graag de producten van PHFormula kopen in Amsterdam Noord? Dat kan in de salon van Skinfactor, maar u kunt de producten van PHFormula online kopen door een e-mail te sturen naar info@skinfactor.nl of een berichtje te sturen via WhatsApp op 06 3383 1634. Geef daarbij aan wat u wilt bestellen en of u de producten wilt afhalen of bij u thuis wilt laten bezorgen. Heeft u vragen over de producten van PHFormula kopen? Laat het ons weten en we helpen u graag verder.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Populaire producten

  Thuisverzorging is belangrijk. Heb jij al van alles geprobeerd, en geloof je er eigenlijk niet meer in? Gebruik dan eens een van de producten waar wij mee werken. Deze producten kun je tijdens je behandeling bij Skinfactor aanschaffen, of online bestellen via de webshop.

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen