Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Pigmentvlekken behandeling Amsterdam Noord

Dé schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste die voor u een pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord kan verzorgen? Skinfactor is een schoonheidssalon in Amsterdam Noord die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen op verschillende gebieden. Ook voor pigmentvlekken bieden wij een oplossing. Bij Skinfactor streven we ernaar om celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verhogen, om zo uw huid een stuk gezonder te maken. Wij geloven in het verbeteren van de huid van zowel binnen als buiten. Bent u op zoek naar een betrouwbare, natuurlijke pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord? Bezoek Skinfactor en laat uw huid weer stralen!

Een pigmentvlekken behandeling helpt écht

Pigmentvlekken zijn vervelende huidstoornissen die zich op uw gezicht of lichaam vormen, en dragen niet bij aan uw zelfvertrouwen en algehele welzijn. Gelukkig kan hier iets aan worden gedaan. Bij Skinfactor kunt u gemakkelijk een behandeling boeken en eindelijk van dit nare verschijnsel afkomen. Voor verschillende soorten pigmentvlekken kunt u in onze salon terecht. Onze pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord behandelt bijvoorbeeld:

 • Melasma, of zwangerschapspigmentatie
 • Hyperpigmentatie na huidtrauma
 • Door medicatie geïnduceerde pigmentatie
 • Ouderdomspigmentatie
 • Pigmentatie bij de geboorte
 • Zonnevlekken

Waar komt pigmentatie vandaan?

Kleine pigmentkorrels worden van nature door uw huid aangemaakt en aan de oppervlakte afgegeven. Als u bijvoorbeeld veel tijd in de zon doorbrengt, zullen er meer actieve pigmentvlekken ontstaan, waardoor uw huid bruin wordt. Als dit natuurlijke proces wordt verstoord, kan dit zich uiten in pigmentvlekken. Met een pigmentvlekken behandeling bent u hier snel vanaf. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. Een microneedling behandeling helpt bijvoorbeeld om pigmentvlekken te verminderen. U kunt ook kiezen voor een Hydropeptide Anti-Aging behandeling. Dit is zowel een behandeling tegen pigmentatie als een antiverouderingskuur.

Pigmentvlekken behandeling Amsterdam Noord
Pigment Behandeling Amsterdam Noord

Nazorg en advies van Skinfactor

Heeft u besloten om een ​​pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord te boeken? Dan is het belangrijk dat u ook een goed advies krijgt over de nazorg van de behandeling. Bij Skinfactor zeggen we altijd: ‘Een behandeling is het halve werk, de nazorg doet de rest’. Wij behandelen uw huid op de meest natuurlijk mogelijke manier, en zorgen daarbij dat u zo min mogelijk bijwerkingen ervaart van de behandelingen. Laat u informeren over de beste thuisbehandeling nadat u een pigmentvlekken behandeling heeft gehad bij Skinfactor. Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem contact op met ons!

Boek uw pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord

Heeft u vragen over de pigmentvlekken behandeling in Amsterdam Noord bij Skinfactor? Of wilt u meer informatie over andere behandelingen? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen