Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen kan dat?

Heb jij toenemend last van pigmentvlekken en vraag je je af of het te verminderen is? Hyperpigmentatie zijn de donkere vlekjes op je huid die zijn ontstaan door beschadigingen aan de pigmentcellen. Hyperpigmentatie is te behandelen, maar het kan een hardnekkig probleem zijn. Na een analyse van je pigment, (zijn het individuele spots, is het een vorm van hormonaal pigment zoals melasma of is het ontstaan na een beschadiging/ontsteking van de huid zoals na acne) en op basis van je huidskleur wordt er advies gegeven over de behandeling.

Pigment is een complex probleem, en afhankelijk van je pigment is het traject intensief. Naast behandelingen gebruik je thuis specifieke producten die de Melanine productie remmen.
Pigmentstoornissen bevinden zich over het algemeen in de diepere huidlagen, waardoor er steeds weer nieuwe pigmentvlekken kunnen ontstaan als je het pigment niet aanpakt, en de huid niet goed beschermt met een SPF.

De pigmentvlekken verwijderen bij Skinfactor worden daarom met de thuisproducten gecombineerd. Pigment kan worden behandeld met:

 • Chemische peelings
 • Microneedlingof  indien het een klein scherp begrensd vlekje is door middel van:
 • co-agulatie of de spot-peeling.

MeLine

MeLine is de eerste en enige productlijn op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt. MeLine is geschikt voor zowel de lichte als de getinte en donkere huid.

MeLine is ontwikkeld als effectief alternatief voor andere, meer invasieve technieken die de huid kunnen beschadigen en voor een reboundeffect en post-inflammatoire hyperpigmentatie kunnen zorgen. Bovendien biedt MeLine een uitgebreidere behandeling in vergelijking met andere methoden die alleen voor correctie zorgen zoals laser- en IPL behandelingen. In tegenstelling tot deze behandelingen werkt MeLine op celniveau, die de kern van de pathologie aanpakt. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, kunnen MeLine producten niet alleen donkere vlekken verminderen, maar deze ook effectief voorkomen.

Direct een behandeling boeken

Boek direct een Pigment behandeling via de Button onder aan deze pagina. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

Waaruit bestaat het MeLine Behandeltraject

Het basis traject bestaat uit 3 behandelingen en de thuisverzorging. De behandelingen kosten 149,- per behandeling

Behandeling 1

De 1e behandeling is een Maskerbehandeling. Er wordt na het reinigen en ontvetten van de huid een masker aangebracht. Dit Masker is een chemische peeling en blijft tussen de 15-30 min zitten.

De tijd tussen behandeling 1 en 2 is 4-6 weken (afhankelijk van je huidtype). In deze periode gebruik je de thuisproducten om het effect van de behandeling te maximaliseren.

Behandeling 2

Met behulp van microneedling worden er werkstoffen diep in de huid gebracht. behandeling 2 vind plaats 4 weken na de eerste behandeling (bij een caucasian skin/blanke huid) en 6 weken na de eerste behandeling (bij een ethnic skin/getinte huid)

Behandeling 3

Behandeling 3 is gelijk aan behandeling 1 – een chemische peeling.

Na 3 behandelingen houdt je het resultaat stabiel door thuis het nightserum en het masker te blijven gebruiken. Indien het gewenste resultaat nog niet bereikt is kan men de maskerbehandeling nog enkele malen herhalen.

Spot treatment

Individuele scherp begrensde pigmentvlekken kunnen behandeld worden met de spot treatment. Belangrijk is dat na de spot Treatment er thuis het bijbehorende serum wordt gebruikt om het pigmentcellen volledig te reguleren.
Indien er sprake is van een enkel scherp begrensd vlekje kan de Spot treatment ook toegepast worden in combinatie met de laatste maskerbehandeling.

Thuisproducten

De thuisproducten zijn onderdeel van het behandeltraject, en zorgen voor een beter resultaat en versneld herstel van de huid.
Tijdens de Me Line kuur kun je je huidige producten niet gebruiken en stap je tijdelijk (6-12  maanden) volledig over op de producten van MeLine. Dit bestaat uit:

 • Foam
 • Daycream
 • Nightcream
 • Restore
 • Moist
 • BB cream/SPFJe ontvangt bij de behandeling een schema waarin wordt aangegeven hoe je de producten gebruikt.

Behandelen van een Losse pigmentvlek -MeLine SPOT treatment

Heb je een scherp afgebakende pigmentvlek die je wilt verwijderen. Dan is er de spot treatment. Hierbij wordt de pigmentvlek met een chemische peel behandeld. De pigmentvlek zal een korstje worden en na genezing behandel je nog enkele weken thuis met behulp van een speciale crème.

Kosten behandeling 59,-
Kosten thuisverzorging  69,-

 

 MeLine traject inclusief thuisverzorging

Geschikt bij alle vormen van pigment en alle huidskleuren

 • Intakegesprek
 • Huidanalyse
 • Eerste behandeling twv 149,-
 • 6 fullsize thuisproducten die de kuur ondersteunen twv 395,-

  Vervolgbehandelingen zijn 149,- per behandeling.* het totaal aantal behandelingen zal kunnen verschillen, maar vanaf 3 behandelingen is er een duidelijke verbetering waarneembaar.

 Pakket Thuisverzorging

 • Foam
 • Daycream
 • Nightcream
 • Restore
 • Moist
 • BB cream/SPF

Pigment behandeltrajecten met MeLine worden uitsluitend gestart inclusief de thuisverzorging. De thuisverzorging zorgt voor een beter herstel van de huid, een beter resultaat van de behandeling, en voorkomt complicaties.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen