Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Plasma lift

Een plasma-lift behandeling

Plasma-lift is de nieuwe methode om uw huid te verstrakken. Phi-ion plasmalift van Philings is een non-invasieve methode om de huid te verstrakken. Door minuscule puntjes te plaatsen met een ionisatie apparaat, krimpt de huid. Hiermee kan bijvoorbeeld een boven en/of onderooglidcorrectie uitgevoerd worden zonder te snijden.

Acne behandeling Amsterdam Noord

Wanneer plasma-lift kiezen?

Plasma lifting helpt bij het verminderen van:

  • Overtollige huid van het bovenooglid
  • Overtollige huid van het onderooglid
  • Voorhoofdsrimpels
  • Fronsrimpels
  • Neus-lippenplooi
  • Kraaienpootjes
  • Rokerslijnen
  • Verslapte hals
  • Rimpels decolleté

Direct een afspraak maken

Een plasma-lift behandeling boeken? Dat kan eenvoudig via deze website. Heeft u vragen over deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl.

FAQ

Uit de pen komt een bliksemschichtje, bestaande uit geïoniseerd gas of ook wel plasma-energie genoemd. Wanneer de huid in aanraking komt met deze lichtflits, trekken de huidvezels samen en wordt de verouderde huid als het ware verdampt. Dit geeft een direct liftend resultaat, met celvernieuwing als gevolg.

Ja, de behandeling is veilig. Voorafgaand aan de ingreep wordt het te behandelen gebied voorzien van een verdovende crème. De behandeling is niet schadelijk en er zijn dus ook geen bijwerkingen, mits je er op de juiste manier mee omgaat.

Als reactie op de behandeling, maakt de huid tijdelijk extra collageen en elastine aan. Dat zijn de stoffen die de huid jong en stralend houden. Uiteraard ga je het natuurlijke verouderingsproces niet tegen. Bij de een zal het resultaat zo’n twee tot drie jaar zichtbaar zijn, bij een ander veel langer dan dat.

In licht tot matige verslapping is 1 behandeling vaak voldoende. In sommige gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Dit is afhankelijk van het huidtype en de ernst van de beginsituatie. Tijdens een intakegesprek zullen je wensen besproken worden en zal worden bekeken of één behandeling volstaat, of dat er twee (of meer) behandelingen nodig zijn.

De behandeling is niet schadelijk en er zijn dus ook geen bijwerkingen, mits je er op de juiste manier mee omgaat. De behandelde huid is nieuw en dient daarom ook als nieuw behandeld te worden. Hierbij is zonbescherming met een hoge factor heel belangrijk. Dit in combinatie met een goede littekencrème.

Door de behandeling ontstaan minuscule korstjes in het behandelde gebied, die ongeveer 5-7 dagen blijven zitten. De zone (met name rondom de ogen) kan gaan zwellen. Deze zwelling is over het algemeen na twee dagen weer verdwenen. Wanneer de korstjes loslaten, komt hier de nieuwe huid onder tevoorschijn. Deze zal tot maximaal 3 maanden na de behandeling nog wat rood kunnen aandoen, maar vaak is dit veel eerder al verdwenen. Verder moet je tijdens deze periode je huid goed beschermen tegen de zon met zonbescherming SPF50.

Een behandeling met plasmalift heeft direct effect. Het effect afhankelijk van het behandelgebied is compleet na ongeveer 12 weken.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen