Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Rimpels verwijderen Amsterdam Noord

Vervelende rimpels? Skinfactor lost het op

Op zoek naar een schoonheidssalon om uw rimpels te verwijderen in Amsterdam Noord? Skinfactor helpt u rimpels te verminderen. Wij streven ernaar uw huid weer gezond te maken door celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te verbeteren. Als medische en cosmetische kliniek beschikt Skinfactor in Amsterdam Noord over alle expertise om zorgvuldig uw rimpels te verwijderen. U krijgt gegarandeerd het beste resultaat bij Skinfactor in Amsterdam Noord. Wilt u uw rimpels verminderen in Amsterdam Noord? Bel dan direct voor een afspraak met Skinfactor!

Waarom we rimpels krijgen

Naarmate we ouder worden, laat dit zich zien op ons lichaam en gezicht. Door uw leven uitbundig te leven waarbij u veel lacht, zich concentreert, de ogen samenknijpt of fronst, ontstaan er op den duur lijntjes en plooien op de plekken waar de huid vaak samengetrokken wordt. Dit noemen we rimpels. Rimpels zijn echter goed op te lossen met verschillende technieken waar we bij Skinfactor gespecialiseerd in zijn. Zo kunnen wij uw rimpels verminderen met kleine ingrepen zoals een Anti-Aging Hydropeptide, de pHformula Skin Resurfacing of een Plasma-Lift. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om rimpels te verwijderen of rimpels te verminderen.

Professioneel advies en nazorg

Uw rimpels worden steeds minder zichtbaar naarmate u een behandeling vaker uit laat voeren. Naarmate de tijd verstrijkt, hoeft u dus minder vaak terug te komen. Om uw rimpels zo onzichtbaar mogelijk te maken, is het belangrijk dat u de juiste behandeling krijgt en de juiste nazorg nastreeft. Thuisverzorging is belangrijk om het resultaat dat u behaalt als u uw rimpels laat verwijderen in Amsterdam Noord te vergroten en te verlengen. Ook kunt u verschillende natuurlijke producten kopen die uw rimpels verminderen en u helpen om uw rimpels te verwijderen. Deze kunt u na iedere behandeling in de salon kopen. Haal het beste uit uw huid met Skinfactor, uw natuurlijke schoonheidssalon in Amsterdam Noord!

Rimpels verminderen Amsterdam Noord
Rimpels verwijderen Amsterdam Noord

Kies voor Skinfactor

Laat uw rimpels behandelen met behulp van onze natuurlijke en krachtige methodes. Naast dat wij uw rimpels verwijderen, geloven wij dat uw huid niet alleen van buiten, maar ook van binnen verbeterd kan worden. Zo gebruiken we alleen maar natuurlijke producten om uw rimpels te verminderen. Zoekt u een betrouwbare salon om uw rimpels te verwijderen in Amsterdam Noord? Kies voor Skinfactor en geniet van:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerde professionals

Rimpels verwijderen in Amsterdam Noord?

Laat nu uw rimpels verminderen in Amsterdam Noord. Naast behandelingen heeft Skinfactor ook een webshop waar u onze natuurlijke rimpel vermindering producten kunt vinden. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We helpen u graag de huid van uw dromen te realiseren!


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen