Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Rosacea behandeling Amsterdam Noord

Last van rosacea? Laat u behandelen bij Skinfactor

Zoekt u een rosacea behandeling in Amsterdam Noord? Skinfactor helpt u om de roodheid en ontstekingsreactie op uw gezicht aanzienlijk te verminderen. Na een behandeling voor rosacea van Skinfactor kunt u weer zelfverzekerd de deur uit en hoeft u zich niet te storen aan rode vlekken en bultjes. Skinfactor doet er alles aan om uw huid gezond te houden van zowel binnenuit als buitenaf. Wilt u een rosacea behandeling in Amsterdam Noord laten doen? Zoek dan niet verder en maak een afspraak bij Skinfactor!

Wat doet een rosacea behandeling?

Rosacea is een huidaandoening waarbij kleine bloedvaten in de gezichtshuid ontstoken raken en roodheid veroorzaken. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd worden getroffen, maar ook mannen kunnen hier last van ondervinden. Soms gaat rosacea zelfs gepaard met kleine bultjes en puistjes of problemen met de ogen. Dit is natuurlijk niet prettig. Gelukkig kan hier iets aan worden gedaan. Een behandeling voor rosacea van Skinfactor zorgt ervoor dat uw rosacea geheel of gedeeltelijk verdwijnt. Wel is het nodig dat u de behandeling vaker laat doen, zodat de rosacea echt weg blijft. Voor vragen over een rosacea behandeling in Amsterdam Noord, neemt u contact op met Skinfactor.

De behandelingen van Skinfactor

Bij Skinfactor bieden we verschillende soorten behandelingen voor rosacea aan. De pHformula Skin Resurfacing peeling is een behandeling met een mix van hoge percentages fruitzuren en ingrediënten die huidproblemen zoals rosacea effectief aanpakken. Deze rosacea behandeling duurt ongeveer een uur en dient tot vier keer herhaald te worden voor het beste resultaat. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een chemische peeling tegen rosacea. Deze peeling is geschikt voor huidproblemen als acne en rosacea en duurt ongeveer 30 minuten. In overleg met de schoonheidsspecialiste kunt u bepalen hoe vaak u een chemische peeling wenst te doen. Vragen over deze behandelingen? Neem contact met ons op.

Rosacea behandeling Amsterdam Noord
Rosacea behandeling Amsterdam Noord

Voordelen van Skinfactor

Alle Skinfactor behandelingen zijn veilig en nagenoeg pijnloos, hierdoor ervaar u geen vervelende bijwerkingen. U kunt een rosacea behandeling natuurlijk ook afwisselen met de andere gezichtsbehandelingen van Skinfactor. Kiest u voor een rosacea behandeling in Amsterdam Noord, dan profiteert u bij Skinfactor van de volgende voordelen:

 • Gediplomeerd professional
 • Korte herstelperiode
 • Zeer nauwkeurig, ook rondom lippen en ogen
 • Algehele huidverbetering
 • Persoonlijk advies over nazorg

Maak een afspraak

Heeft u vragen over een rosacea behandeling in Amsterdam Noord of wilt u meer informatie over de schoonheidsspecialisten bij Skinfactor? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen