Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Schoonheidssalon Amsterdam Noord

Dé schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord die voor de beste versie van uw huid zorgt? Skinfactor is een schoonheidssalon in Amsterdam Noord die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen op het gebied van acné, (acné-)littekens, anti-aging, rosacea, hyperpigmentatie en extreem gevoelige huid. Bij schoonheidssalon Skinfactor streven wij ernaar om uw huid weer gezond te maken, celvernieuwing te stimuleren en de weerstand van uw huid te vergroten. Bezoek Skinfactor, de schoonheidsspecialiste in Amsterdam Noord, en laat uw huid weer stralen!

Waarom u kiest voor Skinfactor

Als natuurlijke schoonheidssalon in Amsterdam Noord zijn we voorstander van zo natuurlijk mogelijk, maar zo krachtig mogelijk werken. We streven ernaar om behandelingen aan te bieden die de huid verbeteren met zo min mogelijk nare bijwerkingen, zoals extreme vervelling. Zo kunt u uw dagelijkse bezigheden meteen weer vervolgen en hoeft u na een behandeling niet thuis te blijven. U kiest onze medisch-cosmetische schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord om de volgende redenen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerd professional
Schoonheidssalon Amsterdam Noord
Schoonheidssalon Amsterdam Noord

Het ontstaan van Skinfactor in Amsterdam Noord

Hester van de Roer richtte Skinfactor op in Amsterdam Noord naar aanleiding van de problemen van haar zoon, die in de eerste weken van zijn leven ernstig eczeem kreeg. Hiermee was haar zoektocht naar de juiste verzorging voor een kwetsbare huid begonnen. Door het functioneren van de huid te bestuderen, is er meer bewustwording ontstaan over wat we op onze huid smeren. Zo heeft Skinfactor zich ontwikkeld tot dé natuurlijke schoonheidssalon in Amsterdam Noord en een groot voorstander van natuurlijke huidverzorging. Hester is tevens lid van het Anbos als schoonheidsspecialiste in Amsterdam Noord en staat geregistreerd bij zorgverzekeraars als acne specialist. Acne behandelingen kunt u vergoeden vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Individuele behandeltrajecten

Elke huid is anders. Daarom is geen enkel behandelingsproces hetzelfde. Om tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan met uw schoonheidsspecialist. De specialisten van Skinfactor zetten zich volledig in voor het behandelen van uw huid. Een goede thuisverzorging vergroot en verlengt de resultaten van elke behandeling en minimaliseert bijwerkingen. Samen met Skinfactor, uw betrouwbare schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord, kunt u zeer goede resultaten behalen voor uw huid en leefstijl.

Neem contact op

Naast onze salon Skinfactor in Amsterdam Noord hebben wij ook een webshop waar u het meest uitgebreide assortiment natuurlijke huidverzorging kunt vinden. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u meer informatie over onze schoonheidsspecialist in Amsterdam Noord? Neem gerust telefonisch contact met ons via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. We horen graag hoe we u kunnen helpen een betere huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen