Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Spot Away Amsterdam Noord

Weg met wratjes en gerstekorrels door Spot Away

Op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve salon waar om uw wratjes te verwijderen of gerstekorrel te verwijderen in Amsterdam Noord? Schoonheidssalon Skinfactor maakt gebruik van de nieuwste methodes om wratjes of gerstekorrels te verwijderen door middel van het Spot Away apparaat. Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende huidonregelmatigheden, zoals wratjes en onzuiverheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen. Wilt u eindelijk die wratjes verwijderen of uw gerstekorrel verwijderen door middel van de Spot Away in Amsterdam Noord? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Skinfactor!

De oorzaken van huidonregelmatigheden

Zowel wratten als gerstekorrels behoren tot de meest voorkomende huidonregelmatigheden. Gerstekorrels (milia), ze zien eruit als kleine, witte korrels of bultjes in of onder de huid. Het zijn kleine holtes in een haarzakje die verhard talg bevatten. Gerstekorrel verwijderen wordt met de Spot Away erg makkelijk. Wratten zijn ruwe, bloemkoolachtige bultjes. Ze komen voornamelijk voor op de handen en voeten, maar kunnen zich ook op andere delen van het lichaam ontwikkelen. Veel mensen kiezen ervoor om hun wratjes te verwijderen of hun gerstekorrel te verwijderen met de Spot Away. Deze methode is de meest veilige en snelle manier om wratten of gerstekorrel te verwijderen. Meer informatie over wratjes verwijderen of gerstekorrel verwijderen? Neem contact met ons op!

De werking van Spot Away

Wratjes verwijderen en gerstekorrel verwijderen wordt gedaan door middel van het Spot Away apparaat. Deze wordt in schoonheidssalon Skinfactor gebruikt om diverse huidonregelmatigheden aan te pakken. De Spot Away is een apparaat dat alle huidonregelmatigheden door een lage wisselstroom veilig kan verwijderen. Deze veilige lage stroom zorgt voor kleine vonken aan het uiteinde van de naald, waardoor nauwkeurig weefsel kan worden verwijderd. Hierdoor kunnen we gemakkelijk wratten verwijderen of gerstekorrel verwijderen.

Wratjes verwijderen Amsterdam Noord
Spot_Away_Amsterdam_Noord

Skinfactor in Amsterdam Noord

Als vooruitstrevende schoonheidssalon zijn wij continu op zoek naar de meest natuurlijke, maar ook de meest krachtige behandelmethoden. Wilt u wratjes verwijderen of gerstekorrel verwijderen in Amsterdam Noord, kies dan voor de erkende schoonheidsspecialiste Skinfactor. In sommige gevallen komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding van uw behandeling door uw zorgverzekeraar. Skinfactor biedt daarnaast de volgende voordelen:

 • Alleen natuurlijke producten
 • Specialist in zowel huid- als leefstijlverbetering
 • Inside-and-out behandelingen
 • Persoonlijk traject
 • Gediplomeerd professional

Boek een intake gesprek

Wilt u graag meer informatie over de Spot Away behandelingen in Amsterdam Noord? Of wilt u meer weten over hoe wij wratjes verwijderen? Neem gerust telefonisch contact met ons op en boek een intake via 06 3383 1634 of mail naar info@skinfactor.nl. Skinfactor is gespecialiseerd in de natuurlijke verzorging van een gezonde huid. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw beste huid te krijgen.


  Referenties

  Geverifieerd
  Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
  Patricia Bouws
  Patricia Bouws
  16/12/2020
  Geverifieerd
  Hele goede huidbehandeling!
  Jayleana Dinzey
  Jayleana Dinzey
  25/01/2020
  Geverifieerd
  Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
  Simon Sliepen
  Simon Sliepen
  17/01/2020
  Geverifieerd
  Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
  Laura De Haan
  Laura De Haan
  22/11/2019
  Geverifieerd
  Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
  Wanderlust
  Wanderlust
  23/08/2019
  Geverifieerd
  Marit Thesingh - van Beers
  Marit Thesingh - van Beers
  04/06/2018
  Geverifieerd
  Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
  Kabo Lam
  Kabo Lam
  24/04/2018
  Geverifieerd
  Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
  Natalie L.
  Natalie L.
  04/11/2017
  Geverifieerd
  Lucia Wijker
  Lucia Wijker
  25/09/2017
  Geverifieerd
  Hier kom je even tot rust...
  Special In
  Special In
  29/08/2016

  Jouw order
  There are no products in the cart!
  Verder winkelen