Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Transformational Cupping Amsterdam

Wat is Transformational Cupping?

Transformational cupping is een massage methode waarbij er met glazen cups over de huid wordt gemasseerd. De cups trekken vacuüm en hierdoor ontstaat er een bindweefselmassage op de diepere lagen.  Het gevolg hiervan is dat verklevingen losgemaakt worden en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor verdwijnen allerhande klachten en kwaaltjes, maar kan ook vet en cellulitis worden afgevoerd.

Welke resultaten geeft transformational cupping?

Omdat cuppen de huid vacuüm trekt en alle verklevingen die daaronder zitten lostrekt gaat het bloed weer stromen, en komt er weer ruimte voor zuurstofrijk bloed. Knopen kopen los zodat alles weer wordt doorbloed en gevoed en alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Het resultaat is dat  je organen beter gaan werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen. Je lichaam zet zichzelf aan tot een detox.

Bij welke klachten kan transformational cupping helpen?

Klachten waarbij transformational cupping kan helpen zijn onder andere hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, zware benen, lipoedeem maar ook bij artrose, cellulitis, striae, stress-gerelateerde klachten, bindweefselklachten, verklevingen en littekenbehandeling.

Doordat ook emoties opgeslagen worden in het weefsel van het lichaam, kunnen ook trauma’s en emoties “los” komen.

Ik ben opgeleid volgens de methode van Transformational Cupping®️ van Kim Cupping. Geen andere techniek werkt op zo veel lagen in de huid als Transformational Cupping®!

Wil je meer lezen over deze methode kijk dan op: http://www.transformationalcupping.com/

transformational cupping in Amsterdam
Transformational cupping in Amsterdam

Heeft u deze klachten?

 • Weinig energie
 • Slecht slapen
 • Rugpijn
 • Migraine
 • Hormonale schommelingen
 • Overgewicht
 • Darmproblemen
 • Burn-out
 • Long-Covid
 • Cellulites
 • Lipoedeem

 

Transformational cupping en detoxen kan helpen om deze klachten te verminderen. Ik verwelkom je graag voor een eerste afspraak. Via de knop hieronder boek je eenvoudig zelf je afspraak.

Hoe gaat een afspraak voor transformational cupping in zijn werk?

Afhankelijk van de klachten waarvoor je komt doe ik vooraf een korte of uitgebreidere intake. Vervolgens starten we met de cuppingmassage. Daar waar het gevoelig is zitten vaak de meeste verklevingen die we los willen maken. Maar ik zie ook aan de huidreactie of er veel afvalstoffen zijn opgeslagen. Veelal is het goed de behandeling een aantal keer te herhalen. Tussen de sessies zit minimaal 2 weken, zodat het lichaam de tijd krijgt om te detoxen en te herstellen.

Voorbereiden op je transformational cupping massage

Door voorafgaand aan de behandelingen te detoxen kun je het proces van ontgiften helpen. Een veelgebruikte en relatief eenvoudige methode is in de ochtend een glas bleekselderijsap te drinken op nuchtere maag. (eventueel aangelengd met citroensap voor de smaak)

Pers in een slowjuicer (biologische) bleekselderij en doe er een beetje vers citroensap bij.
Ingevroren Bleekselderijsap kun je ook bestellen bij Sap.je. Ontvang €15 Welkomstkorting met onderstaande link. 

https://www.sap.je/?korting=iyd4ptg

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen