Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Mesoestetic Radiance DNA Night Cream 50 ml

Mesoestetic Radiance DNA Night Cream 50 ml

95,00

Radiance DNA Night Cream is een intensief revitaliserende en herstellende nachtcrème die de huid een gezonde en uitgeruste glow geeft. De elasticiteit, stevigheid én stofwisseling van de huid is weer volledig in balans.

Huidtype Verouderd, Normaal
problematiek Aging, Huidverslapping
  • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Kwaliteitsproducten
  • Gratis verzenden vanaf 50,-

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Artikelnummer: 8436024754223 Categorie: Merk:

Beschrijving

Radiance DNA Night Cream is een nachtcrème die tijdens de slaap de vernieuwingsmechanismen van de huid synchroniseert. De crème herstelt DNA-schade en stimuleert de collageenproductie. Bij het ontwaken ziet de huid er uitgerust, opnieuw versterkt en glad uit. Rimpels en expressielijnen worden verzacht. Bevordert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor huidvernieuwing gedurende de nacht. Samenstelling van het [meso]recovery complex® en chronogen herbalanceert de activiteit en herstelprocessen. Het herstelt DNA schade die overdag werd opgelopen en gebruikt de rust tijdens de nacht om het celmetabolisme terug op pijl te zetten en bereidt het voor op een nieuwe dag.

Toepassing

‘s Avonds aanbrengen op gelaat, hals en décolleté, eveneens op de neus-mondplooi, de lipcontour en de zone tussen de wenkbrauwen.

Extra informatie

Inhoud

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen