Eqology Ocean Miracle Day & Night Cream

Eqology Ocean Miracle Day & Night Cream

Eqology Ocean Miracle Day & Night Cream is een creme die geschikt is voor de meest gevoelige huid. De creme hersteld de huid en werkt ontstekingsremmend en hydrateren. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid er zuiver en stralend uitziet.

2x daags aanbrengen na de reiniging.

  • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Kwaliteitsproducten

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

Eqology Ocean Miracle Day & Night Cream is een creme die geschikt is voor de meest gevoelige huid.
De Ocean Miracle Day & Night Cream is dermatologisch getest en gebaseerd op een verfijnde formule die geschikt is voor alle huidsoorten. U kunt dit product ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken om de huid te hydrateren en te laten regenereren.

Het Ocean Miracle-assortiment is gericht op de meeste huidverzorgingsbehoeften. De producten zijn dermatologisch getest en zijn gemaakt op basis van zuivere formuleringen en ingrediënten uit de Noorse fjorden, weiden en bergen. Ze zijn bedoeld voor de bewuste consument die een hygiënische en moeiteloze huidverzorging nastreeft.

Eqology Ocean Miracle Day & Night Cream bevat geen zonnefactor. Bescherm je huid overdag met een geschikt UV bescherming.

De Ocean Miracle Day & Night Cream is dermatologisch getest en gebaseerd op een verfijnde formule die geschikt is voor alle huidsoorten. U kunt dit product ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken om de huid te hydrateren en te laten regenereren.

  • Bevat Maris Aqua: sterk gezuiverd zeewater met een hoge concentratie aan mineralen, zodat het huidoppervlak geremineraliseerd, gekalmeerd en verrijkt wordt.
  • Dit is een plantaardig en diervriendelijk product.
  • Bevat geen parabenen, mineraalolie, kunstmatige kleurstoffen of nanomaterialen
  • 99% natuurlijk, 1% voor de planeet. 1% van de opbrengst van het Ocean Miracle-assortiment wordt gedoneerd aan milieuorganisaties.

Maris Aqua

Maris Aqua is sterk gezuiverd zeewater met een hoge concentratie aan mineralen, waaronder magnesium, calcium, kalium en natrium. Deze mineralen bieden allerlei voordelen voor de huid: ze remineraliseren, verzachten en verfijnen het huidoppervlak. Van zeewater is bekend dat het hydraterend werkt. Vandaar ook dat het vaak wordt gebruikt in vochtinbrengende crèmes en verstuivers. Van Maris Aqua wordt ook gedacht dat het goed is voor bepaalde huidaandoeningen. Dit vanwege de aanwezige mineralen en potentiële ontstekingsremmende werking. Dit ingrediënt kan uw huid ten goede komen door ondersteuning van de huidbarrière en door verschilfering tegen te gaan. Maris Aqua is een welkome toevoeging aan het Ocean Miracle-aanbod en zorgt voor een verkwikkend oceaangevoel.

Noorse zeedistel

De zeedistel is een plant die goed gedijt in kustomgevingen, vooral langs de Noord-Atlantische kust van Noorwegen. Zeedistel wordt van oudsher al gebruikt in genezingsmiddelen, bijvoorbeeld bij problemen met de spijsvertering en de ademhaling. Dit ingrediënt zorgt er mede voor dat onze Ocean Miracle-producten de huid kunnen regenereren en verstevigen, de collageenproductie kunnen verhogen en de celproliferatie in de opperhuid kunnen vergroten.

Spirulina-extract

Spirulina is een soort blauwgroene alg die zowel in zoet als zout water leeft. Het is rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, eiwitten en antioxidanten. Spirulina wordt gebruikt als voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen. Zo kan dit ingrediënt het immuunsysteem versterken en u meer energie geven. Het wordt vaak gecombineerd met andere huidverzorgingsingrediënten om de effectiviteit ervan te vergroten. Spirulina-extract kan de huid hydrateren en ontgiften door verkleuringen, donkere vlekken en kringen minder zichtbaar te maken. Dit zorgt voor een egalere teint en textuur van de huid.

REFORCYL ®

REFORCYL ® is een gepatenteerd ingrediënt dat wordt gebruikt in de Ocean Miracle Plumping Serum-formule. Het is ontworpen om de huid er mooier uit te laten zien. REFORCYL® bestaat uit een unieke combinatie van actieve ingrediënten die bekendstaan om hun huidverzorgende werking. Ze kunnen de huid vernieuwen, hydrateren en revitaliseren. Dit superingrediënt kan de volwassen huid helpen regenereren en voeden, en biedt nieuwe weerstand door extra hydratatie en een hoger vochtgehalte. Net als bij veel andere ingrediënten is het bij REFORCYL® het beste om het langdurig en consistent te gebruiken voor de beste resultaten.

Jouw order0
There are no products in the cart!
Verder winkelen