Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Dermalogica Biolumin-C Eye serum 15ml

Dermalogica Biolumin-C Eye serum 15ml

74,00

  • Oogserum met Vitamine C
  • Vermindert kraaienpootjes en rimpels onder de ogen
  • Verheldert de huid rondom de ogen
  • Normaal tot rijpe, of voortijdig verouderde huid

Uitverkocht

Beschrijving

Onze ogen hebben behoefte aan een boost en Vitamine C is één van de krachtigste beschikbare antioxidanten, terwijl het zacht genoeg is voor het delicate ooggebied. BioLumin-C Eye Serum zet Dermalogica’s ultra-stabiele en hoog bio-beschikbare Vitamine-C complex in, in de vorm van een lichtgewicht serum dat geoptimaliseerd is voor de huid rond de ogen. Versterkt door voedende en antioxidant-rijke extracten en hydratanten werkt het serum verhelderend, verstevigend en hydraterend en is het zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering te slim af. Het geeft onze ogen wat ze nodig hebben omdat ze continue bewegen – zelfs als wij stoppenSamen met BioLumin-C Serum is dit het perfecte vitamine-c serum duo om huidveroudering aan te pakken!

BioLumin-C Eye Serum is een lichtgewicht formule en bevat net zoals Biolumin-C Serumingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen vanwege hun stabiliteit, effectiviteit en mogelijkheid om huidveroudering te slim af te zijn.

hoofdingrediënten:

  • Vitamine C complex bestaande uit twee vormen van Vitamine C zorgt samen met Palmitoyl Tripeptide-5 voor een verhelderde, verstevigde en gehydrateerde huid rondom de ogen
  • Arjuna werkt op het verbeteren van de huid en het beschermen van de huid tegen schade door vrije radicalen
  • Chiazaad is rijk aan antioxidanten die de strijd aan gaan met vrije radicalen
  • Papaja zorgt voor een zachte exfoliatie voor een egale en zachte huid
  • Tremella Mushroom en Poria Mushroom hydrateren de huid voor zichtbare vermindering van fijne droogtelijntjes

hoe te gebruiken

Biolumin-C Eye Serum is een targeted treatment (serum) wat je aanbrengt voordat je een moisturizer en oogcrème aanbrengt. Start met het dubbel reinigen van het gezicht en gebruik daarbij een Dermalogica cleanser die bij jouw huidtype en huidconditie past. Breng vervolgens BioLumin-C Serum aan op het gezicht (m.u.v. de oogcontouren). Vervolg met BioLumin-C Eye Serum. Een druppel is voldoende voor beide ogen en mag worden gebruikt op het bot onder het oog en op het wenkbrauwbot boven het oog. Het oogserum mag zowel in de ochtend als in de avond worden aangebracht en is niet ontwikkeld voor op de oogleden.

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen