Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

EQOLOGY Anti Age Collagen 30 sachets

EQOLOGY Anti Age Collagen 30 sachets

EQOLOGY Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). EQOLOGY Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.
Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een collageensupplement:

  • De productie van collageen door de huid stimuleert
  • Rimpels ondieper maakt
  • Binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.

Voor het bestellen van deze olie wordt je doorgestuurd naar de website van Eqology.com. Indien het EQ ID niet automatisch is ingevuld als je je registreert als nieuwe klant vul dan  “skinfactor”  in.
p.s. De reguliere prijs is 53,- per doos. Door een abonnement te nemen ontvang je maandelijks 25% korting op de producten. Na 6 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Heb je vragen hierover, ik beantwoord ze graag!

  • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Kwaliteitsproducten
  • Gratis verzenden vanaf 70,-

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Beschrijving

EQOLOGY anti age collagen. Onze huid weerspiegelt niet alleen de dingen waaraan we worden blootgesteld maar ook wat onze genen bepalen en de voeding die we kiezen om de beste bestanddelen te leveren voor een gezonde en energieke huid. Collageen is het eiwit dat ten grondslag ligt aan de primaire ondersteuningsstructuur van de huid. Het voorziet de huid van kracht en elasticiteit en heeft als unieke eigenschap dat het vocht vasthoudt.

Anti Age Collagen is een spectaculair collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

Wat Anti Age Collagen onderscheidend maakt is de lage molecuulmassa, waardoor het lichaam dit speciale eiwit veel makkelijker opneemt.

Bestanddelen

Marien collageen, matcha groene thee, ascorbinezuur (vitamine C), siliciumdioxide (antiklontermiddel), duindoornextract, nicotinamide (vitamine B3), calcium D-pantothenaat (vitamine B5).

Anti Age Collagen kan nu nog makkelijker worden gemengd door thee/koffie, soepen, yoghurt etc.

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 zakje.

Allergiewaarschuwingen: Het product bevat eiwitten van vis en schaaldieren.

Inhoud per aanbevolen dagelijkse dosis (1 zakje/4,74 g)

Viscollageen 4500 mg
Matcha groene thee 100 mg
Vitamine C 50 mg  63%*
Duindoorn 25 mg
Vitamine B3 16 mg
Vitamine B5 3,5 mg 58%*

Eenvoudiger te mengen

Onze nieuwe Anti Age Collagen kan nu nog eenvoudiger gemengd worden. Wij raden aan om het door thee/koffie, soep, yoghurt etc. te roeren.

Ingrediënten: Marine Collageen, ascorbinezuur (vitamine C), siliciumdioxide (antistollingsmiddel), nicotinamide(viatmine B3), matcha groene thee, Panthotheenzuur (vitamine B5)

Wil jij deze Eqology anti age collagen kopen, bestel hem dan via skinfactor

Extra informatie

Inhoud

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen