EQOLOGY Collageen Poeder

EQOLOGY Collageen Poeder

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee. Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Voor het bestellen van deze olie wordt je doorgestuurd naar de website van Eqology.com.
p.s. Door een abonnement te nemen ontvang je maandelijks 25% korting op de producten. Na 6 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Heb je vragen hierover, ik beantwoord ze graag!

  • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Kwaliteitsproducten

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Categorie:

Beschrijving

Eqology Collageen. Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien (vis) collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee

Eqology Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

  • Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.
  • Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.
  • Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.
  • MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.
  • Gemakkelijk oplosbaar in zowel warme als koude drank.
  • 100% natuurlijk.

Wist u dit? Eqology zet zich in om ecovriendelijk te werken en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De maatlepels voor Marine Collagen Premium+ zijn gemaakt van suikerriet en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Aanbevolen dagelijkse dosering is 2 lepels (6 gram/10 ml) van de Marine Collagen Premium+.

 

Ingrediënten in de premix Hoeveelheid
MSC gehydrolyseerd marien collageen 4,5 g
Vitamine C 0,34 g
L-arginine 0,25 g
Glycine 0,25 g
Methylsulfonylmethaan 0,25 g
Maltodextrine 0,16 g
Zink 0,0014 g
Koper 0,0002 g
Mangaan 0,0003 g

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid, aan normale fysiologische functies, de energieopwekkende stofwisseling en een normaal werkend immuunsysteem.

L-arginine

L-arginine staat bekend om zijn anti-aging eigenschappen en kan bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Glycine

Glycine is het voornaamste aminozuur in collageen. Het kan uw lichaam ondersteunen bij de productie van antioxidanten, uw kwaliteit van slapen verbeteren, uw hart beschermen en spierverlies helpen voorkomen.

OptiMSM

OptiMSM helpt bij het verminderen van ouderdomsverschijnselen; het zorgt voor een stevigere huid, meer elasticiteit en hydratatie, en het is belangrijk voor haar en nagels.

Maltodextrine

Maltodextrine zorgt ervoor dat Marine Collagen Premium+ gemakkelijk oplost.

Zink

Zink is een mineraal dat het immuunsysteem kan versterken, de bloedsuiker regelen, acne helpen verminderen, de groei tijdens de kinderjaren ondersteunen en de gezondheid van hart en bloedvaten bevorderen.

Koper

Koper stelt het lichaam in staat rode bloedcellen te vormen. Het helpt bij het behoud van gezonde botten, bloedvaten, zenuwen en de immuunfunctie.

Mangaan

Mangaan ondersteunt het normale botweefsel van het lichaam en de normale energieopwekkende stofwisseling.

MSC-goedgekeurd

MSC-goedgekeurde visserijen zorgen dat er niet te veel vis wordt gevangen, waardoor de vispopulatie en ecosystemen waarvan ze afhankelijk zijn ook in de toekomst gezond en productief blijven. Omwille hiervan zijn de vangst en verwerking onderworpen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

Aanbevolen dagelijkse dosering

Een dagelijkse portie van 6 gram (2 maatscheppen).

Gemakkelijk te mixen

Voeg de aanbevolen portie toe aan de vloeistof van uw keuze. Het product heeft een lichte citroensmaak, voor een frisse nasmaak.

Waarschuwing

Dit product bevat eiwitten uit vis.

Dit product dient niet te worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaren

Droog bewaren bij 15-25 °C en buiten bereik van kinderen houden.

 

Jouw order0
There are no products in the cart!
Verder winkelen