Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

OMEGA 3 TEST

ACTIE

OMEGA 3 TEST

45,00

Gebruik jij Omega3 supplementen. Dan is het zinvol om te testen of je suppletie effect heeft op de omega 3/6 balans. Doe deze test en herhaal hem na 4-6 maanden inname van supplementen.

Controleer jouw omega-6/omega-3-verhouding met deze eenvoudige bloedafname-kit voor thuis. Uw resultaten zijn na 25 – 30 werkdagen veilig toegankelijk op omegaratiotest.com/nl.

Een goede balans tussen omega-6 en omega-3 kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische ziekten te verminderen. Uw resultaten zijn na 25 – 30 werkdagen veilig toegankelijk op omegaratiotest.com/nl.

  • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Kwaliteitsproducten
  • Gratis verzenden vanaf 50,-

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Beschrijving

Omega-3 ratio Test bevat:

a) ontsmettingsdoekje;
b) lancet (incl. een extra lancet);
c) kaarthouder;
d) bloedmonsterkaartje;
e) pleister;
f) gefrankeerde envelop;
g) zakje met droogmiddel.

HOE U HET BLOED KUNT AFNEMEN

1.Open de testkit verpakking en leg de inhoud voor u neer. Bekijk de inhoud en pak als eerst de bloedmonsterkaarthouder (c). Leg de bloedmonsterkaarthouder op een schone en droge ondergrond voordat u het bloedmonsterkaartje (d) eruit haalt. Open het zakje met het ontsmettingsdoekje (a) en een pleister (e).

2.Was uw handen grondig (1-2 minuten) met zeep en warm water en droog uw handig vervolgens grondig. Ga rechtop staan en wrijf voor 10-20 met uw handen over elkaar om de bloedcirculatie in uw handen te vergroten. Pak het ontsmettings – doekje (a) en reinig het topje van uw vinger hiermee.

3.Verwijder het beschermdopje van de lancet (b). Let op! U kunt de lancet maar een keer gebruiken.

4.Druk het kleinste uit einde van de lancet tegen het topje van uw ringvinger en druk de lancet voorzichtig in uw vinger totdat u een klik hoort. U dient deze test zelf te doen: gebruik de lancet om in uw vinger te prikken.

5.Druk rustig met je vingers tegen elkaar zodat er een grote druppel bloed uitkomt.

Houd uw vinger met de druppel bloed boven het rondje en laat de druppel bloed (niet uw vinger) het papiertje aanraken in het midden van een van de rondjes op het bloedmonsterkaartje (d) (zie afbeelding).

Herhaal de procedure voor de tweede cirkel.

6.Houd het ontsmettingsdoekje (a) tegen uw vinger en plak daarna de pleister (e) erop.

7.Haal het linkerdeel van het bloedmonsterkaartje eraf en bewaar deze goed.

Het rechterdeel van de kaart met de bloedrondjes moeten terug worden gedaan in de kaarthouder (c) voordat u het in de gefrankeerde envelope (f) doet. Haal NIET het zakje met droogmiddel (g) uit de gefrankeerde envelope (f).

Doe de test direct op de post, uiterlijk de voglende dag.

PS! Vergeet niet om het linkerdeel van het kaartje te bewaren met uw ID nummer om uw resultaten later op te kunnen halen.

8.Resultaat: Gebruik uw ID kaartnummer (Staat links op het bloedmonsterkaartje) om uw resultaten op te halen via omegaratiotest.com na 15-20 werkdagen.

Extra informatie

Inhoud

, ,

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen