Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Pure Arctic Oil for kids

Pure Arctic Oil for kids

29,00

Zuivere omega-3-olie voor kinderen, van 100% Arctische wilde vis, met koudgeperste, hoogwaardige en organische olijfolie, vitamine D3 en de frisse toegevoegde smaak van bosvruchten.
Eqology Pure Arctic Oil For Kids is gemaakt en ontworpen voor kinderen, met ingrediënten waar kinderen en jongeren behoefte aan hebben.

Uitverkocht

Categorie: Merk:

Beschrijving

Gezien de kwetsbare leeftijd van kinderen is het des te meer van belang dat u voor hoogwaardige omega-3-olie kiest, met een laag gehalte aan ongewenste stoffen (zoals zware metalen en milieugifstoffen), aangezien bij kinderen de leverfunctie nog niet helemaal is ontwikkeld. Eqology Pure Arctic Oil For Kids is een ‘full spectrum’ omega-3-product dat natuurlijke en essentiële omega-3-vetzuren bevat, rijk is aan eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), en ontleed wordt uit verse Noorse vis. Kinderen vinden het extra lekker vanwege de natuurlijke bosvruchtsmaak.

  • Bevat geen andere toegevoegde visolies of synthetische additieven
  • Een uitgebalanceerde olie met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3
  • Goed voor hart en bloedvaten, hersenen, zicht, immuunsysteem en spieren
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale concentraties cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
  • De visolie is MSC- en CoC-goedgekeurd en is afkomstig van de duurzame Noorse vissector
  • Bevat toegevoegde polyfenolen van koudgeperste en hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en de frisse smaak van bosvruchten
  • 100% natuurlijk.

Ingrediënten: Visolie (94%), koudgeperste, organische, extra vierge olijfolie (5%), Natuurlijke smaak: bosbessen, Antioxidanten: natuurlijke tocoferolen, natuurlijk rozemarijnextract, vitamine D3

Extra informatie

Inhoud

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen