Over Hester

Mijn verhaal

Toen mijn eigen zoon in 2002 met 6 weken oud ernstig eczeem kreeg is mijn zoektocht naar de juiste verzorging van een kwetsbare huid begonnen. Ik heb zelf ook tot ver na mijn puberteit met acne geworsteld. Met het verdiepen in de werking van de huid, is ook mijn bewustzijn over wat smeer ik nu eigenlijk op mijn eigen huid begonnen. Ik ben dan ook groot voorstander van natuurlijke huidverzorging, en goed zorgen voor je lichaam met natuurlijke ingrediënten.

Ik heb na mijn VWO bestuurskunde gestudeerd en werkte 15 jaar in het bedrijfsleven als Projectmanager ICT. In 2008 heb ik een switch gemaakt om meer met mijn passie voor de huid en vitaliteit te kunnen doen en ben ik als huidspecialist gestart. Doordat veel huidproblemen een oorzaak van binnenuit hebben, heb ik mijn kennis uitgebreid met voeding en leefstijlcoaching. Jaarlijks volg ik bijscholing zodat mijn kennis up-to-date blijft.

In 2023 heb ik mijn behandelpraktijk verkocht om mij te focussen op leefstijl-advies en coaching. Ik heb in 15 jaar veel klanten succesvol behandeld aan hun acne. Bij velen was het in balans brengen van de huid voldoende om de acne te doen verdwijnen. Bij sommigen is de trigger van binnenuit echter zo groot dat een behandeling slechts een tijdelijk effect heeft. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd in voeding, leefstijl en suppletie, en is mijn behandeling gericht op het aanpakken van acne van binnenuit met behulp van voeding, leefstijl, suppletie en huidverzorging.

heb je vragen neem gerust contact op!

Vriendelijke groet,

Hester van de Roer

Mijn werkwijze

Ik heb geen eigen praktijk meer en mijn werkwijze is dan ook vooral online, via whatsapp, email, zoom of telefonisch. Diverse voedingssupplementen waar ik mee werk kun je via mijn webshop aanschaffen, en worden rechtstreeks vanuit de fabrikant naar je verstuurd.

Heb je vragen neem dan vooral contact op. Omdat ik geen vaste werktijden heb is contact via whatsapp of email in eerste instantie het makkelijkst.

Aristoteles: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Jouw order0
There are no products in the cart!
Verder winkelen