Fazantenweg 47, 1021HK Amsterdam

Over Hester

Mijn naam is Hester van de Roer

Ik ben geboren in 1969. Ik heb na mijn VWO bestuurskunde gestudeerd en werkte in de ICT. Toen mijn eigen zoon in 2002 met 6 weken oud ernstig eczeem kreeg is mijn zoektocht naar de juiste verzorging van een kwetsbare huid begonnen. Ik heb zelf ook tot ver na mijn puberteit met acne geworsteld. Met het verdiepen in de werking van de huid, is ook mijn bewustzijn over wat smeer ik nu eigenlijk op mijn eigen huid begonnen. Ik ben dan ook groot voorstander van natuurlijke huidverzorging, en goed zorgen voor je lichaam met natuurlijke ingrediënten.

In 2008 heb ik een switch gemaakt om meer met mijn passie voor de huid en vitaliteit te kunnen doen en ben ik als huidspecialist gestart. Doordat veel huidproblemen een oorzaak van binnenuit hebben, heb ik mijn kennis uitgebreid met voeding en leefstijlcoaching. Jaarlijks volg ik bijscholing zodat mijn kennis up-to-date blijft. Mijn behandelingen worden bij de indicaties acne/littekens en rosacea vergoed door de zorgverzekering.

Over Skinfactor – Huidspecialist en Leefstijlcoach

Ik ben gediplomeerd huidspecialist en leefstijlcoach. Je kunt bij mij terecht voor huidverbeterende behandelingen op het gebied van Acne, Littekens, Anti-aging, Rosacea, Pigmentvlekken (hyperpigmentatie), en de extreem gevoelige huid. Behandelingen kunnen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering.

Ontharen Amsterdam Noord

Bij huidverbetering zijn de behandelingen slechts 30% van het lange termijn resultaat. Een behandeling kan op korte termijn veel resultaat geven, maar voor lange termijn resultaat zul je ook moeten investeren in de juiste huidverzorging en soms ook in je leefstijl. Ook zorgt de juiste voorbereiding op een behandeling ervoor dat de resultaten beter zijn en er minder roodheid en vervelling optreedt. Sommige behandelingen worden dan ook niet uitgevoerd zonder de juiste voorbereiding. Ik werk met een breed assortiment aan producten, zodat er voor iedere huid wel iets passends te verkrijgen is in de praktijk.

Als leefstijlcoach richt ik mij op vooral fysieke vitaliteit, en ontsteking-gerelateerde aandoeningen die zo sterk van binnenuit getriggerd worden dat je ze niet alleen van de buitenkant kunt aanpakken, maar ook naar andere oorzaken moet aanpakken. Ik werk in de basis met orthomoleculaire voedingssuppletie. Daarnaast kunnen we optioneel tijdens coaching thema’s behandelen als:

  • Voeding en beweging
  • Ontspanning
  • Jouw kernwaarden
  • Je gedachten en overtuigingen
  • Emoties
  • Motivatie/daadkracht
Spot_Away_Amsterdam_Noord
Microdermabrasie Amsterdam Noord

Referenties

Geverifieerd
Hester, de schoonheidsspecialiste, is zeer professioneel in haar vak en bijzonder vriendelijk in haar overkomen. Ik kom inmiddels al jaren in haar salon, eerst voor IPL en tegenwoordig voor gezichtsbehandelingen. Het is verfrissend om in een salon te komen waar je niet alleen voelt dat je huid er veel baat bij heeft maar waarbij je ook goede gesprekken kunt voeren en niet alleen over koetjes en kalfjes. Ze gebruikt alleen hoogwaardige producten en voor mij is het ook belangrijk dat ze de vegan-lijn gebruikt (van Dermalogica in dit geval) dus geen koetjes en kalfjes ;-). Ook in COVID19-tijden (buiten de lockdownperiodes) is ze klantvriendelijk en houdt ze met haar behandeling rekening met voor COVID19 kwetsbare groepen. Ik heb alvast een cadeaubon gekocht zodat ik na de lockdown bij haar terecht kan. Ik kijk er nu al weer reikhalsend naar uit! Met hartelijke groet, Patricia (45 jaar)
Patricia Bouws
Patricia Bouws
16/12/2020
Geverifieerd
Hele goede huidbehandeling!
Jayleana Dinzey
Jayleana Dinzey
25/01/2020
Geverifieerd
Fijne behandeld, professioneel service en advies echt een aanrader voor zowel voor mij als mijn vrouw gewéldig !!!!!!
Simon Sliepen
Simon Sliepen
17/01/2020
Geverifieerd
Zo heerlijk als ik bij Skinfactor ben geweest echt fantastisch. Voel dagen erna nog een lekkere zachte huid . Gewoon een pure verwennerij.
Laura De Haan
Laura De Haan
22/11/2019
Geverifieerd
Hier tref je een zeer ervaren en kundige huidspecialist. Een eerlijk advies voor een goede prijs. Biedt ook IPL behandelingen en diverse massages aan. De specialist werkt met de merken Dermalogica en PH Formula. Het gebruik van de producten wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid maar worden ook naar persoonlijke wens aangeboden.
Wanderlust
Wanderlust
23/08/2019
Geverifieerd
Marit Thesingh - van Beers
Marit Thesingh - van Beers
04/06/2018
Geverifieerd
Skinfactor biedt advies op maat en professionele behandelingen. Aanrader
Kabo Lam
Kabo Lam
24/04/2018
Geverifieerd
Schoonheidsspecialist. Ik ben al een aantal keer geweest voor gezichtsbehandeling, ben zeer tevreden.
Natalie L.
Natalie L.
04/11/2017
Geverifieerd
Lucia Wijker
Lucia Wijker
25/09/2017
Geverifieerd
Hier kom je even tot rust...
Special In
Special In
29/08/2016

Jouw order
There are no products in the cart!
Verder winkelen