EQOLOGY Visolie GOLD

EQOLOGY Visolie GOLD

EQOLOGY Pure Arctic Oil Visolie GOLD bevat in totaal meer EPA + DHA voor de hersenen en scherp zicht. Het is verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen.

Heb je vragen over het product of deze kuur dan kun je altijd contact opnemen met mij via info@skinfactor.nl

 • Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
 • Kwaliteitsproducten

Hulp nodig van een specialist?

Direct contact via 06 3383 1634 | Of stuur ons een info@skinfactor.nl

Categorie: Merk:

Beschrijving

EQOLOGY PURE ARCTIC OIL GOLD

Een supplement met superieure omega 3 met een volledig spectrum, van 100% verse, traceerbare en duurzame wilde vissen uit de Noordelijke IJszee, met een frisse citroensmaak

Eqology Visolie Gold bevat in totaal meer EPA + DHA, en heeft gunstige invloed op de hersenen en scherp zicht. Het is verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen.

EQOLOGY Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen investeren in gezonde hersenen en goed zicht.

 • Noorse breinformule*
 • Bevat geen andere visolies of synthetische additieven
 • Een uitgebalanceerde, superieure olie met een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega 6 en omega 3
 • Goed voor hart- en bloedvaten, het immuunsysteem en de spieren, met een focus op de hersenen en het gezichtsvermogen
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale concentraties cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
 • De visolie is MSC- en CoC-goedgekeurd en is afkomstig van de duurzame Noorse vissector
 • Toegevoegde extra vierge biologische olijfolie, hydroxytyrosol, polyfenolen, vitamine D3, vitamine A, luteïne en een frisse citroensmaak.
 • 100% natuurlijk.

Eqology werkt met abonnementen van 6 maanden. Om de gunstige effecten te kunnen ervaren moet men minimaal 4-6 maanden de olie gebruiken.
We raden u aan om tijdens de eerste maand een dubbele dosering Pure Arctic Oil Gold in te nemen. U krijgt daarom in de eerste maand 2x Pure Arctic Oil Gold. Vanaf de tweede maand ontvangt u maandelijks 1x Pure Arctic Oil Gold. Als het abonnement niet is beëindigd vóór de zesde maand, gaat het door als een maandelijkse opzegbare bestelling.

Ingrediënten

Visolie (70-80%), extra vierge biologische olijfolie (15-25%), luteïne, smaakstoffen (natuurlijke citroen), antioxidant, natuurlijk rozemarijnextract en gemengde tocoferolen, hydroxytyrosol, vitamine A en vitamine D.

Voedingswaarde Per 10 ml (9,2 g) Per 15 ml (13,8 g)
Energie 83 kcal/346 kJ 124 kcal/519 kJ
Vetten 9,2 g 13,8 g
waarvan verzadigd 900 mg 1350 mg
waarvan enkelvoudig onverzadigd 3710 mg 5565 mg
waarvan omega 9 2570 mg 3855 mg
waarvan meervoudig onverzadigd 3285 mg 4928 mg
waarvan omega 3 2290 mg 3435 mg
waarvan EPA 570 mg 855 mg
waarvan DHA 1430 mg 2145 mg
Totaal EPA + DHA 2000 mg 3000 mg
Luteïne 12 mg 18 mg
Hydroxytyrosol 5 mg 7,5 mg
Vitamine A 250 µg 375 µg
Vitamine D (ADH = 5 µg) 8,3 µg 12,5 µg

 

Gezondheidsclaims (EU)

 • *250 mg DHA draagt bij aan gezonde hersenen door de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen te behouden. 2-5 gram DHA en EPA helpt bij het behoud van een gezond triglyceridegehalte en een normale bloeddruk. 250 mg EPA en DHA draagt bij aan een gezonde hartfunctie. EPA en DHA dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem en de spieren.
 • Vitamine D3 draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem en de spieren en aan een normale opname van calcium en fosfor. Vitamine D3 draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed en het behoud van gezonde botten en een gezond gebit.
 • Vitamine A helpt bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen en een normale werking van het immuunsysteem.
 • 5 mg hydroxytyrosol (polyfenol) draagt bij aan het behoud van normale HDL-cholesterolniveaus in het bloed, zonder dat de LDL-cholesterolgehaltes stijgen.
 • Het is aangetoond dat luteïne de scherpte van het zicht verbetert, het verlies en afsterven van cellen in verband met oogziekten tegengaat en ontstekingsremmend werkt.

Luteïne

Volgens klinisch onderzoek dat is uitgevoerd door professor John M. Nolan correleert luteïne met beter zicht, betere cognitieve functies en de ontwikkeling van de macula lutea. Uit een onderzoek van Tufts University blijkt dat luteïne als biomarker fungeert voor gezonde hersenen.

Vitamine A

Vitamine A behoort tot een groep vetoplosbare retinolen, waaronder retinol, retinal en retinylesters. Deze vitamine is belangrijk voor het gezichtsvermogen als essentieel component van rodopsine, een eiwit dat licht opneemt in de retinale receptoren.

Goed om te weten

 • Onderscheiden met de prestigieuze Superior Taste Award 2022 met een hoge score van 2 gouden sterren, die staan voor een Bijzonder Product.
 • MSC-goedgekeurd, waardoor de hoogste kwaliteit van onze omega 3-olie wordt gewaarborgd. Gewonnen en verwerkt conform de hoogste duurzaamheidsnormen
 • Het product is goedgekeurd door Halal Certification Europe, wat de kwaliteit van de producten garandeert volgens de regels van de Islamitische Raad
 • Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd eetpatroon
 • Exclusief geproduceerd in Noorwegen voor Eqology, in lijn met de GMP-normen.

Aanbevolen dagelijkse inname

0,15 ml per 1 kg aan lichaamsgewicht. 1 ml bevat in totaal 200 mg DHA en EPA. Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaren

Ongeopende flesjes dienen op een donkere, droge en koele plek of in de koelkast te worden bewaard. Geopende flesjes dienen gekoeld te blijven en binnen negentig dagen te worden geconsumeerd. Als het product bij een temperatuur van minder dan 4°C wordt bewaard kan het vertroebeld raken vanwege de olijfolie. Na een paar minuten op kamertemperatuur wordt het weer helder van kleur. Bewaar het product buiten bereik van jonge kinderen.

Een supplement met superieure omega 3 met een volledig spectrum, van 100% verse, traceerbare en duurzame wilde vissen uit de Noordelijke IJszee, met een frisse citroensmaak EQOLOGY Pure Arctic Oil Gold bevat in totaal meer EPA + DHA voor de hersenen en scherp zicht. Het is verrijkt met luteïne, vitamine A, hydroxytyrosol en een hogere hoeveelheid polyfenolen.

EQOLOGY Pure Arctic Oil Gold is speciaal ontworpen voor mensen die extra willen investeren in gezonde hersenen en goed zicht. Om te bestellen wordt u doorgestuurd naar de website van Eqology, zodat u altijd de meest verse producten omtvangt.

We raden een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – u ontvangt daarom gedurende de eerste maand 2 flessen EQOLOGY Pure Arctic Oil GOLD. Vanaf de tweede maand ontvangt u uw maandelijkse automatische bestelling van 1 fles voor slechts 60 EUR per maand+ verzendkosten. We nemen sturen ook een maatbekertje mee bij uw eerste bestelling om de juiste aanbevolen dosering te garanderen (PS! Het maatbekertje is niet vaatwasmachinebestendig).

 

Jouw order0
There are no products in the cart!
Verder winkelen